Tütüncü'den genç yeteneklere destek- YENİDEN

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden genç yeteneklere destek- YENİDEN
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 14:52

Tütüncü'den genç yeteneklere destek- YENİDEN

Haberin Devamı

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayispor'un genç futbolcuları ile bir araya geldi. Sporcuların isteklerini dinleyen Tütüncü, takıma sponsor olduğunu açıkladı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi yönetimi ve Akdeniz Sanayispor sporcularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Tütüncü'ye, Akdeniz Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Öztürk, Antalya Marangozlar Odası Başkanı Kemal Evyapan, Antalya Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak ile çok sayıda sporcu eşlik etti. Başkan Hakan Tütüncü, genç sporcuların taleplerini dinledi.

BAŞKAN TÜTÜNCÜ'DEN FORMA SÖZÜ
Akdeniz Sanayispor'un genç yeteneklerini dinleyerek sorunlarına çözümler üreten Başkan Tütüncü, genç yeteneklere forma sözü verdi. Yeni formaları için kendilerine Kepez Belediyesi olarak destek vereceklerini kaydeden Hakan Tütüncü, "Sizler burada spora yönlenerek hem sokağın kötü alışkanlıklarından uzaklaşıyor hem de saygı ve sevgi dolu birer birey olarak yetişiyorsunuz. Bu açıdan sizleri spora yönlendirmek, toplumun kalitesi açısından da çok çok önemli. Sizlere yapılan yatırımın asla kaybolmayacağını düşünüyorum. Takımınızın bugün itibarı ile sponsoru oldum. Sizin gibi 7 binden fazla genç kardeşimize spor yaptırıyoruz. Geleceğin yetenekleri sizlerin arasından çıkacak" dedi.
GENÇLERDEN SÖZ İSTEDİ
Başkan Hakan Tütüncü, her türlü ihtiyaçlarında bir ağabeyleri olarak yanlarında olduğunu ifade ettiği gençlerden, bu desteklerin karşılığında isteklerini sıraladı:
"Bütün bu desteği size verirken sizlerden de karşılık olarak bir şey bekliyoruz. Sizlere imkan sağlarken, sizlerden de her şeyden evvel iyi birer insan olmanız en büyük isteğimizdir. İyi futbolcu olamayabilirsiniz ancak iyi insan olamamanın bir mazereti olmaz. Hayatta her şey imkanla olur ve biz size gerekli imkanları sunuyoruz. Sizler, iyi birer sporcu olarak bizlerin emeğinin karşılığını verin."
Sporcular da Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye beklentilerini karşılayacakları konusunda söz vererek, teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!