Tütüncü'den Afrin gazisine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tütüncüden Afrin gazisine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2018 12:14

Tütüncü'den Afrin gazisine ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda yaralanan Uzman Çavuş Serkan Köroğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü, acil şifalar dileğinde bulunduğu Köroğlu'ndan, nasıl yaralandığını ve Mehmetçiğin Zeytin Dalı Harekâtı'ndaki terör örgütlerine karşı verdiği kahramanca mücadeleyi dinledi. Uzman Çavuş Köroğlu, Burseya Dağı'nda hain teröristlerin attığı hava topu mermisinin şarapnel parçasının sağ bacağına çarpması sonucu yaralandığını söyledi. Fizik tedavisi için Antalya'da bulunduğunu aktaran Afrin gazisi, “Fırat Kalkanı Harekâtı'nda El Bab'da da yaralanmıştım. İyileşir iyileşmez yeniden cepheye gideceğim" dedi.

AFRİN 2. ÇANAKKALE

Mehmetçiğin, terör örgütlerine karşı yürüttüğü operasyonlarda gösterdiği fedakârlığın Türk milleti tarafından asla unutulmayacağını belirten Başkan Tütüncü, “Mehmetçiğimiz, Zeytin Dalı Harekâtı'nda büyük bir destan yazıyor. Afrin'de, 2. Çanakkale harbi yaşanıyor. Aziz Milletimiz, güvenlik güçlerimizin kahramanlıklarını asla unutmayacak. Rabbim, Zeytin Dalı Harekâtı'ndaki ve yurt içinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin. Afrin şehitlerimize, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" dedi.

Şehit yakınları ve gazileri asla yalnız bırakmadıklarını ve bırakmayacaklarının altını çizen Başkan Tütüncü, Afrin gazisi Uzman Çavuş Serkan Köroğlu'na, “Bir emriniz, isteğiniz olursa her zaman yanınızdayız. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Sağlığınıza kavuşmanız için de elimizden geleni yapacağız. Aziz milletimiz, kahramanlıklarınızı asla unutmayacak. Vatan size minnettardır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!