Tütüncü mahalle temsilcilerini dinledi

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü mahalle temsilcilerini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2018 12:09

Tütüncü mahalle temsilcilerini dinledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Şehir Buluşmaları' kapsamında Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı'nın mahalle teşkilat başkan ve yönetimleriyle bir ara araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 20 Şubat'ta başlayan 'Şehir Buluşmaları' toplantıları kapsamında gruplar halinde ve farklı günlerde meclis salonunda 66 mahalle başkanını ve yönetimini kabul etti. Tütüncü, tüm belediye başkan yardımcılarının ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantılarda, mahalle başkanlarını tek tek dinledi. Mahalle başkanları, bölgelerindeki belediye hizmetleriyle ilgili sorunları ve vatandaşların hizmet taleplerini aktardı. Toplantılarda Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Mustafa Erol ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Nur Ünal da hazır bulundu.

'MAHALLE TEŞKİLATLARINI ÖNEMSİYORUZ'

Toplantı dizinden sonra olarak Duacı, Başköy, Odabaşı, Çamlıca, Kızıllı ve Kirişçiler mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Hakan Tütüncü, sorunlar ve taleplerle ilgili neler yapacaklarını anlattı. Toplantıların güzel ve faydalı neticeleri olduğunu, ilçedeki 66 mahallenin tamamında yaptıkları çalışmaları gözden geçirdiklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bu toplantılarla partimizin mahalle teşkilatlarına verdiğimiz önemin de altını çizmiş olduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!