Tütüncü: Gelecek nesiler için çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü: Gelecek nesiler için çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 14:34

Tütüncü: Gelecek nesiler için çalışıyoruz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ŞEHİT Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerine forma dağıtım törenine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, aydınlık bir gelecek için gelecek nesillere çalıştıklarını vurguladı.

Başkan Hakan Tütücü, Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlkokulu öğrencilerine forma dağıtım töreninde, aydınlık yarınlar hedefiyle gelecek nesiler için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Habipler Mahallesi'ndeki 850 öğrencinin her birine yazlık ve kışlık okul formaları hediye eden Başkan Tütüncü, Anadolu Oyuncak Müzesi gezisi talebi üzerine, her bir öğrenciye velileriyle birlikte gelebilmesi için 4'er adet bilet hediye etti.

EĞİTİMDE İYİLEŞME SAĞLANDI

Eğitim kalitesini artırmak için ellerinden geleni gösterdiklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, okullara yatırım yapmak için adeta zamanla yarıştıklarını söyledi. Habipler ile Gaziler mahallelerinin göreve geldikleri dönem ile günümüz arasında büyük bir gelişim farkı yaşandığını hatırlatan Tütüncü, bu iyileşmeyi özellikle eğitim kurumları üzerinde gösterdiklerini anlattı.

HİZMET MERKEZİNDE ÇOCUKLAR VAR

Yaptıkları tüm çabaların aslında ülkemizin aydınlık geleceğine katkı olduğunun altını çizen Tütüncü, öğretmen ve velilere şöyle seslendi:

“Öğrenciler bizim için en değerli evladımızdır, ülkemizin geleceğidir. Hep bu gözle baktık. Her zaman belediyeciliğimizin merkezi de çocuklar oldu, öğrenciler oldu, aydınlık bir gelecek oldu. Belediyemiz okul aile birliklerinin talebi olmadan da örnek çalışmalar sergiliyor. Bilişim sınıfları, forma dağıtımları buna örnek. Geçen yıl 22 binden fazla öğrencimize forma dağıttık. Yine bu yıl da aynı şekilde 20 binler seviyesinde forma dağıtacağız."

NİCE HİZMETLER GELECEK

Mesailerini 18 ile 20 saat tutarak bunları başardıklarını belirten Tütüncü, sürekli amansız bir mücadele verdikleri söyledi. Bir tane daha iyi bir iş yapabilmek için kendileriyle yarıştıklarını belirten Tütüncü, “Sizler bizlere hayır dualarınızı daha güçlü tutarsanız, hizmetlerimizin kat sayısı daha da büyüyecektir. Nice hizmetler yapan belediyemiz, daha nicelerini yapacak. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız" diye konuştu.

Konuşmasının ardından temsili olarak iki öğrencinin formasını hediye eden Tütüncü, ardından öğretmeler odasına giderek öğretmenlere hal hatır sordu. Okula geldiğinden bu yana coşkulu öğrencilerin sevgi seliyle karşılaşan Tütüncü, talebi olan vatandaşları da dinledi, verdikleri notları aldı. Sürekli imza isteyen öğrencileri de kırmayan Tütüncü, talep eden herkesle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!