Tutum her şeydir!

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır malum.

Haberin Devamı

Bugün söylemlerimizde daha tatlı dilli olmaya çalışmamızda ve isteklerimizi zarif rica cümleleriyle tamamlamamızda fayda var.
Olumlu bakabilmek ve olumlu iletişim kurmak çok yol almamızı sağlayabilecekken, karamsarlık veya kabalık tüm yolların kapanmasına neden olabilir.
Bugün için tutum her şey!
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ 21 Mart-19 Nisan

Olaylara olumlu yakla-şabilmek her ne kadar zor olsa da amaçlarınıza ulaşana kadar bu türlü hareketlerde ısrarcı olmanızda fayda var. Başarıyı garantiledikten sonra istediğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz.

BOĞA 20 Nisan-20 Mayıs

Bazı işbirliklerinizin veya girişimlerinizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini alabilirsiniz. Dolayısıyla, ajandanızı gelişmelere uyabilecek şekilde düzenlemenizde fayda var.

Haberin Devamı

İKİZLER 21 Mayıs-21 Haziran

Bugün bardağın dolu tarafına odaklanırsanız işler istediğiniz şekilde ilerleyebilir. Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi konular ve sağlığa dayalı harcamalar, yoğun iş temposu veya iş arayışları gündemde.

YENGEÇ 22 Haziran-22 Temmuz

Beklentilerinizi yüksek tutmalı ve isteklerinizin karşılanabileceği motivasyonuyla hareket etmelisiniz. Zira bugün azla yetinmenin değil, fazlasını düşleyip daha fazlasını elde etmenin zamanı.

ASLAN 23 Temmuz-22 Ağustos

Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız. Aksi takdirde koşullar ya da kişiler sizi yapmaya zorlayabilir. Size zararı dokunabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

BAŞAK 23 Ağustos-22 Eylül

Bazı kişilerle bağlantı kurmak veya birtakım konularda ilerleme sağlamak sokmak istiyorsanız, özellikle bugün daha fazla gayret göstermelisiniz. Bugün her şeyin yolunda gidebileceği türde bir gün.

TERAZİ 23 Eylül-22 Ekim

Bazı konular ciddi şekilde biçimlenmeye başlıyor. Ancak olayların zamana yayılması gerekiyor. Dolayısıyla sabır göstermeniz ve ortaya çıkan tabloyla nasıl başa çıkacağınızı hesaplamanız daha doğru olacaktır.

AKREP 23 Ekim-21 Kasım

Esnek olmanız gereken günlerdesiniz. Sizin gibi planlı ve sorumluluk sahibi bir kişi için bu çok kolay bir metot olmasa da, bugünlerde bu tür rahat tavırların faydasını göreceksiniz.

Haberin Devamı

YAY 22 Kasım-21 Aralık

İstediğinizi almak ve hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, rüzgara karşı değil, rüzgarla birlikte ilerlemenizde fayda var. Uyum sağlamak ve esnek olmak, işlerinizin en kısa yoldan hallolmasını sağlayabilir.

OĞLAK 22 Aralık-19 Ocak

İş hayatınız veya önemsediğiniz bazı işler stres yaratabilir. Bazı işler veya konular beklediğiniz şekilde ilerlemeyebilir. Ancak benzininiz olduğu sürece, hâlâ arabayı istediğiniz yola çevirme şansına sahipsiniz!

KOVA 20 Ocak-18 Şubat

Aşk hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebileceğiniz günler. Dolayısıyla gerekli düzenlemeleri yapmanızda ve seçimlerinizin doğruluğunu gözden geçirmenizde fayda var.

Haberin Devamı

BALIK 19 Şubat- 20 Mart

Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler olabilir. Bugünü gereken düzenlemeleri ya da değişiklikleri yaparak değerlendirebilirsiniz. Daha yaratıcı ve yenilikçi olmanız başarı elde etmenizde önemli rol oynayacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları