Tutto Sport'a göre Milan, Rui Costa'nın peşinde

Güncelleme Tarihi:

Tutto Sporta göre Milan, Rui Costanın peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin ilk yarısı 2001 yılının Ocak ayında sona eriyor. İlk yarının sona ermesiyle transfer sezonu yeniden başlayacak olan İtalya’da, gazeteler şimdiden transfer dedikodularına yer vermeye başladılar.

Tutto Sport gazetesinde yer alan haberde, Milan Kulübü’nün, teknik direktörlüğünü Fatih Terim’in yaptığı Fiorentina’nın kaptanı Manuel Rui Costa’yı transfer etmek istediği ileri sürülerek, "Zaccheroni, Rui Costa’yı istiyor. Bu, Terim’in de hoşuna gidebilir" denildi.

Gazetede yer alan habere göre, Fiorentina’nın, Milan’da oynayan Serginho, Comandini ve Saudati ile ilgilendiği belirtiliyor. Bu futbolcular arasında yapılacak takasın ilerisi için mormenekşelere kazanç sağlayabileceği kaydediliyor.

Portekizli yıldız oyuncu Rui Costa’nın da bu teklifi düşünebileceği ifade edilirken, Fiorentina Kulübü çevrelerinde Rui Costa için 50 milyar İtalyan lireti (yaklaşık 24 milyon dolar) istendiği öne sürüldü.

Bu arada, Genel Direktör Giancarlo Antognoni’nin bu hafta sonu Bükreş’e giderek, Steaua Bükreş’te oynayan Badan’ı izleyeceği bildirilirken, Manchester United ve İngiltere Ümit Milli takımının kalecisi Weaver’in de izlenmeye alındığı kaydedildi.

Öte yandan, ara verilmeden devam edilen İtalya Birinci Futbol Ligi’nde, Ocak ayı sonunda sezon ortasına gelinmesi dolayısıyla kulüplerden çoğunun teknik direktörleri ile masaya oturacağı açıklanırken, Milan’ın da teknik direktörü Alberto Zaccheroni ile sözleşmesini uzatmak için görüşme yapacağı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!