Tutsak final bölümü ile ekranlara veda etti!

Güncelleme Tarihi:

Tutsak final bölümü ile ekranlara veda etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 23:15

Tutsak final bölümü ile 14 Kasım akşamı ekranlara veda etti. Kenan'ın bir anlaşma ile evliliğe zorladığı Tutsak final bölümünde ortalık iyice karışmıştır. Sadullah cinayetinin zanlısı olan Okan, Bennu tarafından deşifre edilmiş, tüm suç Elif'in üzerine kalmıştır. Diğer taraftan Bahadır ise Elif'in kendisini bir anda terk etmesine anlam verememiş ve bu işin içerisinde başka bir iş olduğunu düşünmüştür. İşte, Bahadır ve Elif'in tekrardan bir araya gelerek mutlu sona ulaştığı, Gürhan ailesinin ise paramparça olduğu Tutsak Final bölümü

Haberin Devamı

Tutsak dizisi yayınlanan final bölümüyle ekran macerasını noktaladı. Tutsak dizisi istediği reyting oranını yakalayamadı ve diziyi bitirdi. Dizinin yayınlanan final bölümünde ise ilginç gelişmeler yaşandı. final bölümünde Elif, Kenan’ı hastaneden çıkardı. Elif’in verdiği cevap hayatlarında yeni bir sayfa için başlangıç oldu. İşte, Tutsak dizisinin final bölümünde yaşananlar.

FİNALDE NELER YAŞANDI

Elif, Kenan’ı hastaneden çıkarır. Elif’in verdiği cevap hayatlarında yeni bir sayfa için başlangıç olur. Elif yükün altında ezilir. Bennu, katilin Okan olduğu bilgisini ele geçirince, oynadığı oyunla amacına ulaşabilecek mi?

Bahadır, Elif’le Kenan’ın evliliğine müsamaha göstermez. Elif’i alıp gidecektir, Elif’in vereceği tepki ne olacaktır?

Şeref’i konuşturan Nazlı katilin peşindedir! Okan belgelerin kimde olduğunu çözmeye çalışırken başına ne gelecektir?

Haberin Devamı

FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BAKMADAN GEÇME!