Tutkuyla bağlıyız

Güncelleme Tarihi:

Tutkuyla bağlıyız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2010 00:00

İspanyol aktör Antonio Banderas’ın bu yıl kutlayacak çok şeyi var. Ağustos ayında 50 yaşına basacak olan Banderas, şov dünyasındaki 30’uncu yılını ve en önemlisi eşi Melanie Griffith ile 14’üncü evlilik yıldönümünü kutluyor. “Birbirimize tutkuyla bağlıyız” diyen Banderas ve Griffith, Hello! dergisinin sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

AİLECE POZ VERDİLER ( FOTO GALERİ )

ANTONİO BANDERAS - MELANİE GRİFFİTH FOTOĞRAFLARI

Bu yıl kutlayacak çok şeyiniz var...      

Antonio Banderas: Aslında kutlamalar konusunda çok da abartıyı sevmem ama evet bu yıl kutlamalarla dolu. 50 yaşına bastığımda hayatımdaki birçok şey için şükrediyor olacağım; sağlıklıyım ve Tanrı’ya şükür karım da öyle. Çocuklarım süper ve kariyerim iyi gidiyor.
Hollywood için son derece uzun sayılabilecek 15 yıllık bir birlikteliğiniz var...

A. Banderas: Zamanında ilişkimize sadece altı ay veren insanlar vardı. Ama birbirimizi seviyoruz ve bunun da ötesinde ailemizi seviyoruz. Zorlukların üstesinden gelebilmeyi çözdük. Bir şeylerin üstesinden gelebiliyorsanız, bu sizi kesinlikle daha güçlü kılıyor. Eğer pes etseydik, bir daha asla bir araya gelemezdik. Biz ileriye bakıp yolumuza devam ettik ve her geçen gün birbirimize daha da kenetlendik.

Melanie ile ilk karşılaşmanızı hatırlıyor musunuz?

A. Banderas: Oscar Ödül Töreni’ndeydi ama onun kim olduğunu bilmiyordum. Törene, aday olan filmimiz için Pedro Almodovar ile katılmıştım. Melanie de “Working Girl”deki rolüyle Oscar’a adaydı. Arabadan iner inmez onu gördüm, henüz filmini izlemediğimden Pedro’ya bu güzel kadının kim olduğunu sordum. Üzeri incili krem bir elbise giymişti. O halini hayatımın sonuna dek hatırlayacağım.

İLK KONUŞMAMIZDA YAŞINI SORDUM

Ve altı yıl sonra birlikte “Too Much” filminde rol aldınız. 


A. Banderas: Asıl tanışmamız da o zaman gerçekleşti. O sete geldiğinde biz filmi 25 gündür çekiyorduk ve ben neredeyse tüm sahnelerimi Daryl Hannah ile çekmiştim. Melanie geldiğinde son derece heyecanlanmıştım. Hiç unutmuyorum, üzerinde bir jean vardı ve saçları açıktı. Konuştuğumuzda da o kadar heyecanlanmıştım ki, yaşını sormak gibi büyük bir hata yapmıştım.

Rüyalarınızın kadınıyla tanışmak nasıldı?

A. Banderas: Her zaman Hollywood yıldızlarıyla ilgili kafanızda bir imaj vardır; onlar doğa üstü yaratıklarıdır. Ama benim için Melanie her zaman çok normal bir kadın oldu. Onu ıspanya’ya getirdiğimde burayı o kadar sevdi ve insanlarla, kültürle o kadar çabuk kaynaştı ki... Benim memleketim Malaga’da onu çok seviyorlar.

MELANIE YILLARDIR ALKOLE EL SÜRMÜYOR

Melanie problemlerini halletmiş ve şimdi çok daha iyi gözüküyor. Fakat birkaç ay önce tekrar rehabilite olduğu haberleri herkesi şaşırttı.


A. Banderas: Alkole yıllardır elini sürmüyor. Aspen’de kayak yaparken bir kaza geçirdi ve dizindeki tüm lifler koptu. Kazanın ardından iki saat süren bir operasyon geçirdi ve o yıl iki kez daha ameliyat oldu. Ona ağrı kesiciler vermek zorunda kaldılar. Bir bağımlı için bu tekrar aynı deliğe düşmek gibidir ve bu yüzden de Melanie tekrar tedavi olmak istediğini söyledi. Tedaviye ailece destek verdik.

Tedavi konusunda eşinize ültimatom verdiğiniz ve ardından da boşanma davası açtığınız söylendi.

A.Banderas: Melanie’ye asla ültimatom veremem. Öncelikle öyle bir adam değilim, ikincisi de Melanie buna izin vermez. Ayrıca 15 yıl içinde boşanmayı hiç tartışmadık bile. Herkes gibi zor zamanlarımız ve kavgalarımız oldu. ınişleri ve çıkışları olan normal bir çiftiz. Ama hiçbir zaman o noktaya gelmedik.

Karınıza tekrar aşık olmanın mükemmel bir duygu olduğunu belirtmiştiniz. Melanie’ye kaç kez aşık oldunuz?

A. Banderas: Saymadım ama çok fazla. Öyle günler oluyor ki, yaptıklarından ötürü ona defalarca birçok farklı açıdan aşık olabiliyorum. Ona bakıyorum ve o kadar mutlu, güzel, sağlıklı bir kadın görüyorum ki...

ESKİDEN KISKANÇTIM AMA ARTIK DEĞİLİM

Üç evlilik sonrası Antonio’nun doğru kişi olduğunu nasıl hissettiniz?


Melanie Griffith: Bu tamamen kendisiyle ilgili bir durumdu ve bizim birlikteliğimiz birden bu yönde şekil aldı. Hâlâ ona ilk günkü gibi tutkuyla bağlıyım.

İnsanların söylediği kadar kıskanç mısınız?

M. Griffith: Aslında kıskanç olan Antonio. Ben eskiden kıskançtım ama artık değilim. Bu hiç iyi bir duygu değil.

Ünlü bir çiftin çocuğu olarak şımarık bir Hollywood gençliği yaşadınız.

M. Griffith: Evet ama o zamanlar her şey farklıydı. şimdi paparazziler bu genç kızları adeta çarmıha geriyor ve onların da hiçbir koruma kalkanı yok. Birçok hata yapıyorlar, çoğunu da toplum içinde. Benim zamanımda her şey farklıydı; çılgın şeyler yaptım ama her gün gazetelerde değildim. şimdi özel hayat diye bir şey kalmadı.

ANTONIO DÖVMEDİ BENİMİ ALDIRDIM

Birkaç yıl önce rehabilitasyon kliniğine yatmıştınız ve birkaç ay önce tekrar girdiniz. şimdi nasılsınız?


M. Griffith: Mükemmel! 30 yaşımdayken altı haftalığına bir merkeze yatmıştım ve bu beni uzun sure idare etti. 2000’de de hapları bırakmak için sekiz gün klinikte kaldım.

Bir de geçtiğimiz yıl mor gözünüzle fotoğraflanmıştınız.

M. Griffith: Dudağımın yanında cilt kanseri teşhisi konulan bir ben vardı, ki birçok insanda çıkıyor, çok önemli bir şey değil. Küçük bir operasyonla alındı fakat uyuduğumda morluk yukarı, gözüme doğru yürümüş. Aslında bununla ilgili hiç konuşmak istemedim, çünkü bu kimseyi ilgilendirmez. Ama kızımla kuaför çıkışı gözlüksüz görüntülenince, bazı gazetelerde Antonio’un bana vurduğu yazdı.

Bir açıklama yaptınız mı?

A. Banderas: Evet, bu dedikodu yayılmaya başladığı zamanlarda yaptık. Hayatımda kimseye vurmadım; ne bir kadın ne de erkeğe. Bu yüzden de bu haberler beni çok rahatsız etti.

Haberin Devamı

52 YAŞINDA AMA HÂLÂ SÜPER SEKSİ

A. Banderas: “Melanie ile tanışana kadar o benim rüyalarımın kadınıydı. Ama gerçek kesinlikle fanteziden çok daha iyi. 52’sinde ama hala bana süper seksi geliyor.”

M. Griffith: “Antonio’yu ilk gördüğüm zaman çok yakışıklı olduğunu düşünmüştüm ve onunla çıkma fikri hoştu ama ona aşık olabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Beni ikna etmesi gerekti ama bu fazla zor olmadı.”

Haberin Devamı

ÇOK ACI! ARTIK KİMSE SOYUNMAMI İSTEMİYOR

Melanie Griffith: “Bu endüstri, yaşı olan kadınlar için korkunç! Yaşım konusunda endişeye kapılmak istemiyorum ama artık kimse filmlerde soyunmamı teklif etmiyor. Bu çok acı!”

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!