TÜSİAV'dan 'verimlilik Özel Ödülü

Güncelleme Tarihi:

TÜSİAVdan verimlilik Özel Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 12:13

TÜSİAV'dan 'verimlilik Özel Ödülü

Haberin Devamı

Hasan POLAT/ KAHRAMANKAZAN(Ankara), (DHA)- TÜRK Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) tarafından geleneksel 'Verimlilik Ödülleri' sahiplerini bulurken, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk de ödüle layık görüldü.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ödül töreni kapsamında 'Veli Sarı Toprak Verimlilik Özel Ödülü'ne layık görüldü. Başkan Ertürk ödülünü TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru ve Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Başkanı Eda Ersoy'un elinden aldı. Ödül törenine Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.
Başkan Ertürk, ödülü FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında 4'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkarak sivil halkı, TBMM'yi ve devlet kurumlarını bombalayan F-16'ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan adına aldığı söyledi. Kendi şahsında Kahramankazan'ı bu ödüle layık gören jüri üyelerine teşekkür eden Ertürk, 15 Temmuz gecesi Kahramankazanlılar olarak devletin ve milletin yanında dimdik durduklarını belirtti. "Bu, sadece Kahramankazanlıların kahramanlığı değil, tüm ülke insanının bir kahramanlığıdır. 'Kahraman' unvanı yalnızca bize değil, Kahramankazan'ın şahsında 81 il ve 957 ilçemize verilmiştir. Kahramankazan artık tüm Türkiye'yi temsil eden ve 80 milyon nüfusa sahip bir ilçe olmuştur. Bu gururu ve onuru ömrümüzün sonuna kadar taşıyacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!