Turu geçeceğimizi biliyorduk

Güncelleme Tarihi:

Turu geçeceğimizi biliyorduk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 22:26

Moskova’nın bekledikleri gibi kendilerini zorladığını söyleyen Portekizli teknik adam “Gol atacağımız taktirde üst tura çıkacağımızı biliyorduk” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada turu geçeceklerini bildiğini söyledi. Portekizli teknik adam maç ile ilgili olarak “Bugün beklediğimiz gibi rakibimiz bizi zorladı. Kaybedecekleri bir şeyleri yoktu. Hücum edeceklerini ve baskı yapacaklarını bekliyorduk. Biz de gol atacağımız takdirde bir üst tura geçeceğimizi biliyorduk” diye konuştu.

“ZARAR VERİYOR”

Sarı lacivertli takımda sürekli krize neden olan Fernandao-Van Persie tercihi konusunda sorulan soruya sinirlenen Portekizli teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Bu soru hatalı bir soru. İki oyuncu da bu kulübün oyuncuları. Bu kulübe zarar verecek bir konu. Benim takımımdaki tüm oyuncular hem hücumda hem savunmada katkıda bulunmalı. Her oyuncu gol atabilir, her oyuncu defansa da yardımcı olmalı.”

Haberin Devamı

PEREİRA’DAN NOT KAĞIDIYLA TAKTİK

MAÇIN 80. dakikada oyuna giren Alper’in elinde Pereira’dan aldığı bir not kağıdı vardı. Bu notu Alves’e götüren Alper daha sonra görev yerine geçti. Notu okuyan Alves daha sonra notu Kjaer’e gösterdi ve ardından ikili yer değiştirdi. Notun okunmasının ardından Kjaer sol stopere geçerken Alves sağ stopere geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!