« Hürriyet.com.tr
MENÜ

Turşu'nun en iyi 10 adresi

Turşu kışlık lezzetlerden biri. Yazın ve sonbahar başında kurulan turşu kavanozlarını açmanın zamanı şimdi. Yanında bir de kuru fasulye-pilav oldu mu, tamam. Turşu denince akla salatalık, lahana, biber gibi klasikler geliyor ama aslında hemen her meyve sebzeden turşu yapılabiliyor. Bu alanda Türkiye’nin en iyilerini bundan tam 6 yıl evvel seçmiştik ilk kez. Aradan geçen zamanda bir değişiklik olmuş mu diye bakalım dedik.Gördük ki, geleneksel lezzetlerin en iyisi yine geleneksel adreslerden çıkıyor. Yani yeni listede sadece iki yeni turşucu var. Sıralama biraz değişmiş o kadar. İşte Türkiye’nin 2009 model en iyi 10 turşucusu.

Hürriyet Haber
SON GÜNCELLEME

                    

                       

 

    


Bunları da Beğenebilirsiniz
İlişkili Haberler