TÜRSAB'dan Van'daki öğrencilere giyim yardımı

Güncelleme Tarihi:

TÜRSABdan Vandaki öğrencilere giyim yardımı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 16:55

- Van'da ihtiyaç sahibi bin 50 öğrenciye giyim yardımı yapıldı- TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Başkanı Özgökçe:- "Giyim yardımı 81 kentten birinde yapılacaktı. Çabalarımız sonucu bu yardımlar Van'da dağıtıldı"

Haberin Devamı

VAN (AA) - İpekyolu, Edremit, Tuşba ve Saray ilçelerindeki 19 okulda, maddi durumu yetersiz bin 50 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulunun çalışmasıyla kente ulaşan yardımlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının (SYDV) ortaklaşa çalışmasıyla dağıtıldı.

Giyim yardımının dağıtıldığı son okulsa İpekyolu ilçesi bağlı Kevenli TOKİ'de bulunan Şehit Koray Akoğuz İlk ve Ortaokulu oldu.

Yardım hakkında açıklama yapan TÜRSAB Van Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe, yardımların Van'a gelmesi için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bu çalışmayı yaparken çok titiz davrandıklarını anlatan Özgökçe, "Verilen malzemenin kullanılabilirliği bizim için son derece önemli. Okul müdürlerimizden öğrencilerin yaş ve ayakkabı numaraları alınarak bu malzemeleri hazırladık. Ayrıca dağıtımı öğrencilerimizin rencide olmamaları için basına kapalı gerçekleştirdik. Bugün de son okulumuza dağıtım yaparak kampanyayı tamamladık" dedi.

Haberin Devamı

TÜRSAB yönetimine teşekkür eden İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulbaki Karabulak ise kampanyanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Karabulak, "Çocukların gözündeki o heyecanı görünce gerçekten bizler de mutlu oluyoruz. Allah bu tarz faaliyetlerin sayılarını artırsın. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!