TÜRSAB, BYK'yı Çanakkale'de toplayacak

Güncelleme Tarihi:

TÜRSAB, BYKyı Çanakkalede toplayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 15:22

TÜRSAB, BYK'yı Çanakkale'de toplayacak

Haberin Devamı

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) 4. Genişletilmiş Bölge Yürütme Kurulu Toplantısı, 20-22 Ekim tarihleri arasında, Çanakkale'de 400 acente sahibinin katılımıyla yapılacağı bildirildi.

TÜRSAB'ın Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) İş Merkezi'ndeki ofisinde, 4. Genişletilmiş Bölge Yürütme Kurulu Toplantısı ve 2018 Troia Yılı tanıtımı için toplantı düzenlendi. TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç ve TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Çelik toplantıda, basını bilgilendirdi. TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, 2018'in Troia yılı ilan edilmesinden dolayı ciddi bir çalışma içine girdiklerini belirtip, "20-22 Ekim tarihleri arasında 400 seyahat acentesini Çanakkale'ye davet ederek, Çanakkale'mizi ilerleyen süreçte, özellikle 2018 yılında ciddi tanıtımını yaparak, Çanakkale'de ciddi projeler gerçekleştirerek, şehrimizi daha da çok tanıtmak istiyoruz. Ve bir çok misafirlerimizi Çanakkale'de ağırlamak istiyoruz" dedi.

TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Genel Sekreteri Ahmet Çelik'in de 4. Genişletilmiş Bölge Yürütme Kurulu (BYK) Toplantısı kapsamında, 21 Ekimde düzenlenecek olan 2018 Troia Yılı  lansmanı hakkında bilgiler vermesiyle toplantı sona erdi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!