Turnuvaya hazırlıklar başladı

Güncelleme Tarihi:

Turnuvaya hazırlıklar başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2013 15:02

Uluslararası Artistik Cimnastik Boğaziçi Turnuvası'na hazırlanan "genç" ve "yıldızlar" milli takım aday kadrosu, Bolu'da kampa girdi.

Haberin Devamı

Türkiye Cimnastik Federasyonu Artistik Cimnastik Erkekler Teknik Kurul Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Ziya Özgören,yaptığı açıklamada, 31 Ekim - 3 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan Boğaziçi Turnuvası için Bolu'da kamp yaptıklarını anlattı.

Turnuvaya katılacak sporcuların Bolu'da seçileceğini ifade eden Özgören, kampa "yıldızlar" kategorisinde 12, "gençler" kategorisinde de 13 sporcunun katıldığını söyledi.

Burada bulunan sporcuların, Türkiye'nin en iyi sporcuları arasında olduğunu dile getiren Özgören, "Boğaziçi Turnuvası, daha önce yapılan turnuvalardan farklı bir format taşıyor. Bu turnuva daha önce gençler ve büyükler kategorilerinde yapılıyordu. Bunun formatını değiştirip altyapıya daha fazla önem verme açısından yıldızlarda ve gençlerde yapacağız" dedi.

Özgören, turnuvaya katılmak için şu ana kadar 4 ülkenin başvuru yaptığını belirterek, turnuvanın başlangıç tarihi olan 31 Ekim'e kadar bu sayının 10'a çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Kampın, 7 Eylül'de sona gereceğini ifade eden Özgören, "Cumartesi günü kampımızdaki sporculardan bu turnuvaya katılacak olanları tespit edip kampımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!