Türkstar’larla net’te sohbet

Güncelleme Tarihi:

Türkstar’larla net’te sohbet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2004 01:38

Milyonları ekran başına bağlayan ve izlenme rekorları kıran Türkstar yarışmasının finalistleri www.kanald.com.tr ‘deki forum sayfalarında hayranlarıyla buluşuyor. Türkiye’nin yeni pop idolünü belirleyecek olan yarışmaya katılan adaylar, izleyicilerinden kendilerine gelen beğeni ve eleştiri mesajlarını yanıtlıyor.

İşte forum sayfalarındaki konuşmalardan bazıları:

AÇELYA’NIN TARTIŞMASI

Sen kendi yoluna ben de kendi yoluma

Finalistlerden Açelya Kılıç, kendisini anlattığı mesajın ardından hiç de beklemediği bir yanıt aldı. ‘Woody’ rumuzuyla yazan bir izleyici, Açelya’yı ‘sahtekar’ olarak niteledi. Yarışmacı, bunun üzerine ‘Sizin kim olduğunuzu biliyorum. Yıldırma politikasını izliyorsunuz ama bence bu işten ilk yılacak olan sizsiniz. Hadi hadi kızım sen kendi işine ben kendi işime!’ diye cevap verdi.

NET’TE KİLO ELEŞTİRİSİ

Armağan-Simge kavgası yine sürdü

Türkstar’ın jüri üyesi Armağan Çağlayan ile finalistlerden Simge Bağdatlı’nın ‘kilo’ tartışması, forum bölümünde de sürüyor. Çağlayan, Simge’nin pop-idol olamayacağını ve kendi bedeniyle barışık olmadığını ifade ederken, Simge Bağdatlı eleştirileri saygıyla dikkate almaya çalışacağını ve sık sık mesajları okuyacağını belirtti.

ALMANYA’DAN STAR ADAYI

Finale kalamazsam mutfağa döneceğim

Türkstar’a Almanya’dan katılan 21 yaşındaki Sertaç Yanmaz, yarışmaya katılmadan önce ‘Ben aşçı okulundan mezunum, aşçılık yapıyordum. Ondan önce altı ay bir Alman dizisinde oynadım. Müzikle sadece evde ilgilenirdim. Müzik yapmak isterim. Eğer finale kalamazsam, işime geri döneceğim’ diyor.

Ufuk öfkeli

Diskalifiye olmayacağım

Türkstar adaylarından Ufuk Çakır, 2000 yılında arkadaşlarıyla yaptığı demo niteliğindeki albümü nedeniyle eleştirilere hedef oluyor. Ufuk, ‘Bu kasetle ilgili internette çeşitli provokasyonlar sürüyor. Bu kişiler beni tanıyan ve düşmanım olan insanlar diye düşünüyorum. Bu kişileri, diskalifiye olmam için elinden gelenleri yapan insanlar olarak görüyorum. Diskalifiye olmam söz konusu değil’ diyor.

Seni dinledim

Komutanından destek geldi

Erdem Vural adlı izleyici, Türkstar finalistlerinden Ahmet’e övgüler yağdırarak, ‘Seni askerliğini yaparken dinlemiş ve seyretmiştim. Çok güzel Azeri şarkılar söylüyor ve çok güzel Kafkas oyunu oynuyordun. Bütün komutanların sana destek veriyor, seni seviyoruz, seni unutmadık’ şeklinde mesaj gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!