Türkmen'den altyapı vurgusu

Güncelleme Tarihi:

Türkmenden altyapı vurgusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 15:25

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, "Altyapı olmadan üst yapının olması söz konusu değil" dedi.

Nedim Türkmen, kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Ordu ASKF Başkanı Zafer Öztürk, Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Türkmen, ziyarette yaptığı konuşmada profesyonel bir takımı yönettiklerini belirterek, “Amatör sporlar olmadan, buralar desteklenmeden, yani altyapı olmadan üst yapının olması söz konusu değil. Altyapı diyoruz, ama yeterince tesis, saha yok. Bu çok ciddi bir problem. Avusturya'ya, Slovenya'ya, Hollanda'ya gidiyoruz. Orada en küçük köyde bile iki tane saha var. Ordu'da en az 15 tane çim sahaya ihtiyaç var” dedi.

19 Eylül Stadyumu'ndaki yenileme çalışmalarından dolayı ligin ikinci haftasındaki Eskişehirspor karşılaşmasının Giresun veya Samsun'da oynanması için TFF'ye başvuru yaptıklarını anlatan Türkmen, şöyle devam etti:
"Ordu olarak bizim rakibimiz Giresun değil. Giresun'un da rakibi Ordu olmaması lazım. Hedefimiz İstanbul olmalı. Başımıza bir şey gelse önce Giresunlular koşmayacak mı? Aynı problemleri yaşayan iki kentiz. Bundan dolayı da birinci tercihimiz Giresun oldu. Spor, dostluk ve kardeşliği simgelemeli. Eskişehirspor maçı Giresun'da oynansa çok iyi olacaktı. Ama federasyon bünyesindeki kuruluş belli standartlar arıyor ve Giresun'u uygun bulmadılar. Samsun'da da o hafta maç var. Aynı zamanda da Samsun'un stadyumu selden zarar görmüş. Bundan dolayı da tercihimiz mecburen İstanbul, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu oldu."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!