Türkmen Derneği’nden Eskişehir Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’na Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Türkmen Derneği’nden Eskişehir Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’na Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 12:38

ESKİŞEHİR MALHATUN YÖRÜK TÜRKMEN KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMA DERNEĞİ BAŞKANI SULTAN SARI, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE ESKİŞEHİR SEVGİ EVLERİ ÇOCUK YUVASI'NI ZİYARET ETTİLER.

Eskişehir Malhatun Yörük Türkmen Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Sultan Sarı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Eskişehir Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret ettiler.
Ziyarette çocuklara ilgi göstererek seven dernek üyeleri, buluşma anında çok duygulu anlar yaşadılar. Dernek Başkanı Sultan Sarı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlı’na bağlı Eskişehir Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret edip çocuklara şefkat, ilgi ve sevgi gösterdiklerini belirtti. Bu ziyaret esnasında çocukları severken ve ilgi gösterirken bazı arkadaşlarının çok duygulu anlar yaşadıklarını söyleyen Sarı, "Hatta dernek üyesi arkadaşlarımızın bazılarının gözleri yaşardı. Bizim Sevgi Ve Çocuk Yuvası’ na ziyaretimiz kaynaşma, paylaşma ve buluşma amaçlıdır. Sevgi ve Çocuk Yuvası’nda çocukların tek ihtiyacı sevgi ve ilgidir. Biz de bu ziyarette çocuklara sevgi ve ilgi gösterdik. Çocuklar da bu sevgi ve ilgiden çok memnun oldular’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!