Türkiye'yi Şifa temsil edecek

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeyi Şifa temsil edecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 14:29

Fransa’da 10 Haziran’da başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi Euro 2016 güzeli seçilecek. Yarışmada Türkiye’yi Almanya’dan 20 yaşındaki Şifa Çakarer temsil edecek.

Haberin Devamı

Fransa’da 10 Temmuz’a kadar devam edecek Avrupa Futbol Turnuvası’na katılan 24 ülkenin güzelleri, 3 Haziran akşamı Almanya’nın en büyük eğlence parkı Avrupa Parkı’nda podyuma çıkacak.

Almanya güzellik yarışması Miss Germany Corporation tarafından düzenlenen yarışmayı, ünlü futbol yorumcusu Marcel Reif sunacak.

Yarışmaya katılan 24 güzel, temsil ettikleri ülkenin milli takım formaları, gece kıyafeti ve mayo defilesiyle podyumda jürinin puanlarını kazanmak için yarışacak.

ÜÇÜNCÜ SEÇİLMİŞTİ

Türkiye’yi Almanya’nın Oldenburg kentinden Şifa Çakarer (20) temsil edecek. Almanya güzellik yarışması Miss Germany 2013 finalinde 24 finalist arasından Almanya’nın en güzel 21 kızını elemeyi başaran Şifa Çakarer yarışmanın üçüncüsü seçilmişti.

Yarışmada Caroline Noeding, kraliçe seçilmişti. Şifa Çakarer de Kuzey Almanya güzeli olmuştu. Düzgün fiziği, 1.67 m. boyu, kahverengi saç ve gözüyle 85-64- 85 beden ölçüleriyle podyumda Türkiye’yi temsil edecek olan Şifa Çakarer provalarına şimdiden başladı. 

BAKMADAN GEÇME!