Türkiye'yi sarsan iğrenç olayda M.B.'nin komşusu ifade verdi

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeyi sarsan iğrenç olayda M.B.nin komşusu ifade verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 12:56

Karaman'da bazı öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan ve öğretmenlikten atılan M.B'nin eski iş yeri komşusu M.T'nin, savcılıkça ifadesine başvuruldu. O dönem yetkililere istismara uğradığı düşünülen çocuklarla ilgili bilgi verildiğini, M.B'nin bir süre takip edildiğini öne süren M.T'nin, "O zaman bu olayın ortaya çıkması için elimden geleni yaptım. Niye ortaya çıkarılamadı, bilmiyorum. Bu olayda kusuru olanlar varsa araştırılsın. Gerçekler ortaya çıksın" dediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Murat Ünlü'nün, soruşturmanın genişletilmesine karar vermesinden sonra hakkında dava açılan ve öğretmenlikten atılan M.B'nin eski komşusu M.T, Karaman Adliyesine gelerek ifade verdi. 


'O ZAMAN ELİMDEN GELENİ YAPTIM'


M.T'nin savcılıkta, ilçede çocukları sürekli aracıyla gezdiren M.B'den şüphelendiğini, kendisinden satın aldığı bilgisayarda müstehcen yayınlar çıkması üzerine durumu İlçe Jandarma Komutanı'na sözlü olarak bildirdiğini söylediği öğrenildi. O dönem yetkililere istismara uğradığı düşünülen çocuklarla ilgili bilgi verildiğini, M.B'nin bir süre takip edildiğini öne süren M.T'nin, "O zaman bu olayın ortaya çıkması için elimden geleni yaptım. Niye ortaya çıkarılamadı, bilmiyorum. Bu olayda kusuru olanlar varsa araştırılsın. Gerçekler ortaya çıksın" dediği kaydedildi.

Haberin Devamı


Karaman'da cinsel istismar iddiasıyla hakkında dava açılan M.B'nin eski komşusu M.T, "O zaman jandarma bu işi çözebilse bu duruma gelmezdi. İçim yandı." şeklinde açıklama yapmıştı. M.T'nin iddialarının basında yer alması üzerine cumhuriyet savcısı, soruşturmanın genişletilmesine karar vermişti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!