Türkiye'yi kahreden Salı: 15 polis şehit

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeyi kahreden Salı: 15 polis şehit
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 20:02

Dağlıca Türkiye 8 Eylül Salı günü art arda gelen acı haberlerle sarsıldı. İlk olarak Iğdır’da PKK’lı teröristlerin hain tuzağında 13 polis şehit oldu. Yol kesen PKK’lılar Tunceli’de bir polisi, hem de yanında kızı varken, şehit ettiler. TRT Haber, Cizre'de de 3 polisin şehit edildiği haberini duyurdu. Sonrasında ise ajanslar haberin kaynağından iptal edildiğini abonelerine geçti. Akşam saatlerinde ise acı haber Mardin'den geldi. Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda yaralanan 4 polis memurundan biri şehit oldu.

Haberin Devamı

IĞDIR'DA 13 POLİS ŞEHİT

Iğdır’dan, Dilucu Sınır Kapısı’nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK’lı teröristler yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatıldı. Hain saldırıda 14 polisin şehit olduğu duyuruldu. Valilik ise daha sonra yaptığı açıklamada şehit polis sayısınını 13 olduğunu belirtti.

Türkiyeyi kahreden Salı: 15 polis şehit
Tunceli'de PKK’lı teröristlerin otomobilini taradığı polis şehit oldu

Türkiyeyi kahreden Salı: 15 polis şehit

Haberin Devamı

TUNCELİ'DE KIZININ YANINDA POLİSİ ŞEHİT ETTİLER

Tunceli’de yol kesen PKK’lı teröristler, kendilerini görünce geri dönüp uzaklaşmak isteyen polis memuru 55 yaşındaki Kadri Özkara’nın otomobilini otomatik silahlarla taradı. Otomobil yoldan çıkıp devrildi. Araçta bulunan kızı hafif yaralanırken, ağır yaralanan polis memuru Özkara kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Türkiyeyi kahreden Salı: 15 polis şehit
Tunceli'de polisi kızının yanında şehit ettiler

Haberin Devamı

CİZRE HABERİ İPTAL

Başta TRT Haber olmak üzere bazı haber kanalları Cizre'de 3 polisin şehit olduğunu duyurdu. Haber ajansları haberin iptal edildiğini abonelerine geçerken Şırnak Valiliği de çıkan haberleri yalanladı. Valilik Cizre'de PKK'lılarca düzenlenen saldırıda 4 polisin yaralandığını açıkladı.

Türkiyeyi kahreden Salı: 15 polis şehit

TRT Haber'in de geçtiği Cizre'deki 3 şehit haberinin geri çekilmesi yüreklere su serpti

MARDİN'DEN ACI HABER

Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda yaralanan 4 polis memurundan biri şehit oldu.

Dargeçit ilçesinde polis zırhlı aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca daha önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu ağır yaralanan 4 polis memurundan biri, tedavi altına alındığı Midyat Devlet Hastanesinde tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Şehit polis memuru Ercan Hırçın, Mardin’de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Karabük’e uğurlanacak.

Saldırıda yaralanan diğer 3 polis memurunun tedavisi ise sürüyor.

İlçe girişinde polis zırhlı aracının geçişi sırasında, teröristlerce önceden yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polis memuru yaralanmış, yaralı 3 polis memuru Midyat Devlet Hastanesinde diğeri ise Mardin Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.


.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!