Türkiye'ye açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeye açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2011 00:00

Konut devi ilk etapta Başkent’te, ardından da İstanbul’da ofis açacak. Bir TIR da Ege’yi karış karış dolaşacak, anket düzenlenip talep toplanacak.

Haberin Devamı

TÜZÜK DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Genel Başkan Hüseyin Aslan, geçen yılki genel kurulda yaptıkları tüzük değişikliğiyle Ege-Koop’un etkinlik ve sorumluluk alanını Manisa, Aydın, Muğla, Uşak ve Afyon olarak genişlettiklerini hatırlattı. Aslan, şöyle dedi: “Bu kapsamda önümüzdeki günlerde tüm Ege’de faaliyete geçiyoruz. Bir TIR’la bölgeyi karış karış dolaşacağız.

ASLAN: ARKASI GELECEK

Hem mevcut projelerimizi tanıtacağız, hem de anket yapıp talep toplayacağız. Çıkan sonuca göre projelere başlayacağız. Bu, Ege’yle sınırlı olmayabilir. Ankara’da dahi özel bir projeye başlamayı düşünüyoruz. Başkent’te en kısa sürede ofis açacağız. Talep olduğu için bir projeye başlama ihtimalimiz var. Belki arkası gelir, İstanbul da olabilir.”

Çıta daha da yükseldi

Kooperatifçilikte ve inşaat sektöründe bir başarı öyküsü olan İzmir merkezli Ege-Koop, hizmet alanını daha da genişletmeye hazırlanıyor. 27 yılda 100 binden fazla insanın mülk sahibi olmasını sağlayan öncü kuruluş, İzmir’den sonra, diğer Ege illeri, Ankara ve İstanbul’da da yeni modern kentler oluşturmak için girişimlere başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!