Türkiye’nin medya camiası Osmaniye'de buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin medya camiası Osmaniyede buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 12:04

Türkiye’nin medya camiası Osmaniye'de buluşuyor

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gazeteciler Cemiyeti (OGC) yılın en büyük etkinliğine imza atıyor.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 56'ncı Başkanlar Konseyi Toplantısı Osmaniye'de yapılacak. Etkinlik kapsamında 2017 Yılı Basın Ödülleri Töreni de düzenlenecek.
22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler ile ilgili açıklama yapan OGC Başkanı İsrafil Avcı, 22 Şubat'ta başlayacak etkinliklere; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Türkiye’nin 80 ilinden Gazeteciler Cemiyetleri başkanları ile bazı yurt dışı başkanları katılacağını söyledi. Avcı, ayrıca etkinlik kapsamında cemiyet olarak düzenlenecek olan 2017 Yılı Basın Ödülleri Töreni'ne de tanınmış birçok programcı, spiker, yazar ve sunucu medya mensuplarının da katılacağını bildirdi.
Başkan Avcı, "Etkinlikler içerisinde Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a ziyaret, Belediye Başkanımız Kadir Kara’ya ziyaret, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk’e ziyaret yapılacaktır. TGF Başkanlar Konseyi Toplantısı yanı sıra; Basın Hatıra Ormanı Fidan Dikimi, Masal Park Gezisi, Kent Müzesi Gezisi, Kastabala Antik Kenti Gezisi, Karatepe Açık Hava Müzesi Gezisi etkinlikler içerisinde yer alacak. 24 Şubat Cumartesi akşamı Royalton Otel’de Gala Yemeği ve 2017 Yılı Basın Ödülleri Töreni düzenlenecektir. Amacımız Osmaniye’mizi Türkiye’ye en güzel şekilde tanıtmaktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!