Türkiye'nin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2016 15:44

Onlar bir anda Türkiye’nin en ünlü çifti oldular. Yeni evli Başar Bozoğlu’nun Güldür Güldür’de Ali Sunal’a itirafları izlenme rekorları kırdı. Belki de herkes kendinden bir şeyler bulduğundan, videoyu sosyal medyada eşini dostunu etiketleyerek paylaşmayan kalmadı.

Haberin Devamı

Her kadın bilir. Erkeklerin çoğu ilişkilerinden bahsederken o meşhur egoları hortlar ve burunlarından kıl aldırmazlar. İşte o videoda beni çeken kısım Başar’ın ‘Yahu, eşim izin vermiyor kardeşim!’ itiraflarıydı. Biz de samimiyetin dibine vuran yeni evli çiftle ilişkileri masaya yatırdık.  Evlenecekler için de şahane tüyolar aldık.  

Yasemin ve Başar bir yılbaşı gecesi arkadaş ortamında tanışmışlar. Hatta ilk tanıştıklarında Yasemin’in sevgilisi varmış. Uzun bir süre de arkadaş kalmışlar. Yasemin ilk gördüğünde Başar için ‘Komik, sempatik bir çocuk’ dediğini ama pek de hoşlanmadığını söylüyor. Başar ise Yasemin’i ilk gördüğünde ‘Evlenirsem böyle biriyle evlenirim’ demiş. (Tabi içinden)

Türkiyenin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları

 

Haberin Devamı

Derken 5 yıllık bir birlikteliğe adım atıp, geçtiğimiz Haziran’da da evlenmişler. Biz sorduk, onlar cevapladı. Huzurlarınızda Türkiye’yi gülmekten yerlere yatıran çiftten ilişki tüyoları

Yasemin sizi hep mi ‘sahip’lenirdi? Yoksa evlenince bir şeyler değişiyor mu?

Başar: Evlenmeden önce sahiplenmek, evlendikten sonra kıskançlık diyelim. Program mizah programı olduğu için bazı şeyleri abarttım.

Türkiyenin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları

Evlendikten sonra kaç defa tek başınıza dışarı çıktınız?

Başar: Yasemin’le paylaştığım planlar 5 ya da 6. Arada kaçamaklar oluyor tabi.

Yasemin: Öncelik bende olmalı. Başar bana gelip, ‘Bu hafta ne yapmak istiyorsun’ diye sormalı. Eğer benim bir planım yoksa, ayrı dışarı çıkacağı teklifini bana sunmasını istiyorum. Direk bana gelip de ‘Benim bir planım var’ derse, ben kendi kafamdan ortak bir plan uydurabilirim her zaman!

Röportajın tamamı için videoyu izleyebilirsiniz:

Haberin Devamı

Yasemin’in sizi sahiplenmesi hoşunuza gidiyor mu?

B: Offf, çok gidiyor! Yasemin’in belli sınırları var, aşmıyor. Ben de bu durumdan gayet mutluyum. Her insan sevildiğini görmek ister. Yasemin de o şekilde gösteriyor.

Türkiyenin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları

Yanınızdan güzel bir kadın geçse bakmaz mısınız?

B: Önce Yasemin bakıyor. Sonra beni uyarıyor. ‘Çok güzel bir kız geçiyor oradan’ diye. Sonra ben bakıyorum. 

Y: Ama devam etmemesi gerekiyor yani. Ben ne kadar baktıysam o da o kadar bakabilir.

Karşımda çok neşeli bir çift görüyorum. Mutlu evliliğin sırrı var mı?

Y: Çok iyi arkadaş olduktan sonra zaten evlilik çok güzel yürür.

B: Birlikte gülüyoruz. Ben bunu çok seviyorum. Aynı şeylere gülüyoruz. Bir de ‘haklısın hayatım’ demek önemli. Kadınları alttan almak lazım. Tartışıp kabul etmek yerine, tartışmaya girmeden kabul etmek lazım. Zaten kabul etmekten başka seçeneğiniz yok.

Haberin Devamı

Türkiyenin konuştuğu çiftten ilişki tüyoları

Evde kumanda kimde olur?

B: Kocaman bir televizyon almıştım kendime bekarken rahat rahat film izleyeyim diye. Şimdi televizyon eşimde, ben de tabletten film izleyebiliyorum.

Sokakta tanıyanlar var mı?

Y: Geçen iş yerinde markete gittiğimde, kasiyer şöyle dedi: “Aa, eşinize o kadar sert davranmayın Yasemin Hanım”

BAKMADAN GEÇME!