Hürriyet İK Gazetesi’nde ‘Yeni Ekonomi’ ile Büyük Değişim

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet İK Gazetesi’nde ‘Yeni Ekonomi’ ile Büyük Değişim
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 11:00

Gelişen yeni dünya düzeni ve ekonominin dijital yeniliklerle birlikte geçirdiği dönüşüm, Türkiye’nin tek insan kaynakları gazetesi Hürriyet İK’da da büyük bir değişimi beraberinde getirdi. “Hürriyet İK & Yeni Ekonomi” adıyla yenilenen gazete artık Pazar günleri insan kaynakları ve yeni ekonomiye dair önemli içerikleriyle gündemi belirliyor.

Haberin Devamı

21 yılı aşkın süredir Hürriyet ile Türkiye baskısı her Pazar günü dağıtılan Türkiye’nin tek insan kaynakları gazetesi Hürriyet İK, büyük girişimlerin konuşulduğu, teknolojinin ön plana taşındığı yeni dünya düzeninde değişimin adı oluyor. 1 Ekim 1995 tarihinde yayın hayatına başlayan Hürriyet İK, artık Pazar günleriyenilenen yüzü ve içeriğiyle okuyucularıyla buluşuyor.

Yenilenen adı “Hürriyet İK & Yeni Ekonomi” ile okurlarının karşısına yepyeni bir içerikle çıkmaya hazırlanan gazetede “İnsan Kaynakları” bölümünün yanı sıra “Yeni Ekonomi”nin sırlarını, fırsatlarını ve ipuçları da yer alıyor.

Güçlü Ekip ve Gündem Yaratacak İçerik
Sefer Levent yönetimde, deneyimli Hürriyet İK ekibi ve Ekonomi Servisi editörlüğünde hazırlanan “Hürriyet İK & Yeni Ekonomi” gazetesi haber içerikleriyle birlikte yazarlarıyla da dikkat çekiyor. Her biri alanında uzman yeni yazarlar ile birlikte zaman zaman süprüz isimler de okurlarıyla buluşuyor. Ertuğrul Özkök’ün dünyanın dev şirketlerinde, kapalı kapılar ardında yaşananları  anlattığı “Şirket Sırları” köşesi bu bu özel haber içeriklerinden sadece bir tanesi.

Gazetede, iş hayatına yön veren haberler, başarıya ulaşmış startup ve scaleup hikayeleri, girişimcilere tavsiyeler, patronlar ve CEO’lar ile özel röportajlar, teknoloji haberleri ve aynı zamanda öğrencilere kariyer yolunda yol gösteren eğitim sayfaları yer alıyor.

“Hürriyet İK & Yeni Ekonomi” Gazetesi insan kaynakları ve yeni ekonomi dünyasının tek adresi olacak. “Hürriyet İK & Yeni Ekonomi” Gazetesi her Pazar bayilerde... 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!