Türkiye’nin en büyük eğitim kampı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin en büyük eğitim kampı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 13:10

Endless Campus tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen liderlik kampı, 40 Üniversiteden 45 üniversite öğrencinin katılımıyla 17 Eylül Cumartesi günü Bodrum’da başlıyor. İngiltere, Amerika, Malta, İrlanda gibi ülkelerden gelecek olan dil okullarının kurum temsilcileri kampta genç girişimcilere başarı ve tecrübelerini aktaracak.

Haberin Devamı

Endless Group tarafından 2004 yılından bu yana kurulan markaların youth marketing alanında faaliyetlerini yürüten Endless Campus’ün liderlik kampı 17 Eylül Cumartesi günü başlıyor. Bodrum’daki Baia Hotel’de düzenlenecek olan kampta eğitimler; deniz, kum ve güneş eşliğinde 19 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek.

Endless Campus Liderlik kampına bu yıl 8 bin öğrenci başvuru gerçekleştirdi, mülakat ve elemeler sonucu 45 girişimci öğrencinin başvurusu kabul edildi. Üç gün sürecek kampta şirketin kurumsal yapısıyla beraber yıl boyu sürdürülecek çalışmalara ilişkin yol haritası belirlenecek. Endless Abroad İstanbul merkez ofisi dâhil olmak üzere Londra, Ankara, İzmir, Antalya ve Denizli şubelerinden yöneticilerin de katıldığı kampta, OHC English, UIC English, Kaplan, EC English, LSI, LSC Stanton, LAL, ACE, ESDUBAI ve TLG dil okulları kurum yetkilileri genç girişimcilere yurtdışı dil okullarının avantajlarını, okul başarılarını ve tecrübelerini aktaracak.

Haberin Devamı

Liderlik sürecinde Endless Campus’e gösterilen ilgilinin her geçen yıl artarak devam ettiğini belirten Endless Group Genel Müdürü Gökmen Özdemir, “Yurt dışında eğitim almak, dil öğrenmek, akademik kariyer yapmak artık zor değil. Biz de öğrenci arkadaşlarımızı bu imkânlar ve fırsatlar hakkında bilgilendirmeyi kendimize görev edindik. Bu sebeple Türkiye’de 50’nin üzerinde üniversitede temsilciliğimiz ve liderlerimiz bulunuyor. Yıl içerisinde bu liderlerimizle beraber düzenlediğimiz seminerlerle öğrenci arkadaşlarımıza birebir ulaşıyor ve kendilerini bilgilendiriyoruz” dedi.

Düzenledikleri seminerler ve eğitim kamplarıyla beraber öğrencilerin yurtdışı eğitim konusunda bilinçlendiklerini söyleyen Özdemir; “Geçen sene birlikte çalıştığımız birçok genç arkadaşımız yurt dışı tecrübesini deneyimledi. Öğrencilerin yurt dışı eğitime bakış açıları ve bu doğrultuda bilinçli hareket etmeleri bizleri memnun ediyor” dedi.

Endless Campus Liderlik kampına dair ayrıntılı bilgilere http://www.endlesscampus.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!