Türkiye'nin artık bir AVM dizisi var

Güncelleme Tarihi:

Türkiyenin artık bir AVM dizisi var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2017 13:56

Türkiye'nin artık bir AVM dizisi var

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ANKARA'nın gözde mekanlarından Taurus Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk AVM dizisi olan “AVM Sakini” ile video paylaşım sitesi youtube kanalında 1 buçuk milyon izlenme sayısına ulaştı.
Büyük şehirlerde yaşayanların zamanlarının önemli bir bölümünü geçirdiği, 'Alışveriş Merkezleri’ artık dizilere konu olmaya başladı. Dijital trendleri yakından takip eden, gerçekleştirdiği sıra dışı etkinlikler ve kampanyalarla Ankaralıların gözdesi olan Taurus AVM, bir ilke imza attı ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. 9 Temmuz 2017 de yayına giren Türkiye’nin ilk AVM dizisi olan “AVM Sakini”, 5 aylık bir zamanda Youtube kanalı üzerinden toplam 1 buçuk milyonluk izlenme sayısına ulaştı.
AVM’de yaşayan Mazhar Sakin, babası Hulusi ve arkadaşlarının başından geçen eğlenceli ve gizemli maceralarının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Gürkan Ertek oturuyor. Özellikle Assolist Müşü ve senaryo gereği ölmüş olsa da ekranda görülmeye devam edilen Sarı karakterleri oldukça ilgi çekiyor.
Genç ve gelecek vadeden oyuncuları, ekranlardan tanıdığımız Nusret Çetinel, Kahraman Sivri ve Tuncay Kaynak gibi tecrübeli oyuncularla buluşturan AVM Sakini’nin her pazar yayınlanacak yeni bölümü için macera ve komedi sevenleri ekran başına topluyor.
Dijital dünyadan tanınan Bilge Su Işık gibi ünlü fenomenleri de zaman zaman dizi kadrosuna katan AVM Sakini, hafta içi günlerde Taurus AVM koridorlarında, mağazalarında ve ortak alanlarında çekiliyor.
Yani Taurus’ta alışveriş yaparken her an dizi setine rastlamak mümkün. 'AVM Sakini' dizisinin oyuncuları 9 Aralık Cumartesi Taurus AVM 3. katta saat 15.00’te izleyicilerle buluşacak.
FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!