Türkiye'den ABD'ye alternatif ulaşım

Güncelleme Tarihi:

Türkiyeden ABDye alternatif ulaşım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 10:11

Air Canada, Türkiye’den ABD’ye gitmek isteyen yolcular için de Toronto üzerinden en kısa bağlantılarla ABD’ye alternatif ulaşım imkanı sunuyor.

Haberin Devamı

Kanada’nın en büyük ve ödüllü havayolu şirketi Air Canada, her gün gerçekleştirdiği direkt seferleri ile Toronto üzerinden ABD’ye ulaşım imkanı sağlamayı sürdürüyor.

Air Canada, TRANSBORDER geçişi sayesinde, Kanada transit vizesi veya Kanada vizesi olan yolcularının ABD pasaport ve gümrük kontrollerinin Toronto Pearson International havalimanında gerçekleşmesini sağlayarak ABD’ye kolay ve rahat giriş imkanı sunuyor. Amerikan pasaportlu Air Canada yolcularına ise otomatik pasaport geçişi ve TSA Pre? programıyla güvenlik kontrollerinden daha rahat geçiş imkanı veriliyor. ABD gümrüğüne Kanada’dan giriş yapan Air Canada yolcuları, bu sayede olası uzun beklemelere de takılmamış oluyor. Business Class ve Staralliance Gold üyelerine, Air Canada’nın 21 ödül sahibi ve eşsiz bir hizmet deneyimi sunan Maple Leaf Lounge’unu kullanma imkanı da sunuluyor.

Haberin Devamı

AİR CANADA CANPLUS PROGRAMI İLE TÜRK VATANDAŞLARINA VİZE KOLAYLIĞI

Air Canada CANPLUS programı, Amerika seyahatleri için alınması zorunlu olan Kanada transit vizesi veya Kanada vizesi için Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlıyor. Pasaportunda veya eski pasaportunda son 10 yıl içinde alınmış ABD vizesi, Kanada vizesi veya oturumu olan yolcular, CANPLUS’la çok daha kolay ve hızlı vize alabiliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!