Türkiye’de öyle, İtalya’da böyle

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’de öyle, İtalya’da böyle
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 22:09

G.Saray’da 5 sezonda 5 kez oyundan atılıp 53 kez sarı kart gören Melo, Inter’deki 7. maçında 4 sarı, 1 kırmızı karta ulaştı.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’de Galatasaray forması giyerken sergilediği agresif performansla dikkati çeken Brezilyalı Felipe Melo, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Inter’deki kariyerinde henüz sezon başında kırmızı kartla tanıştı.

7 DAKİKADA 2 SARI

Brezilyalı oyuncu, Milano temsilcisinin Bologna’yı deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşmanın ikinci yarısında 7 dakika içinde 2 sarı kart görerek, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Sarı-kırmızılı forma altında geçirdiği 5 sezonda 154 resmi karşılaşmaya çıkan orta saha oyuncusu, 5 defa oyundan ihraç edildi, 53 kez de sarı kartla cezalandırıldı. Tecrübeli futbolcu, Inter formasıyla ise bu sezon çıktığı maç sayısı daha 7 iken 4 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. 

HEP OLAY ADAM

Melo, Bologna maçındaki kırmızı kartının yanı sıra Milan, Verona, Sampdoria ve Juventus maçlarında sarı kartla cezalandırılmıştı. Melo’nun Türkiye’deki maçların aksine Bologna’ya karşı oyundan atıldıktan sonra hiçbir tepki vermeden sahayı terk etmesi ise dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!