Türkiye'de ilk kez Aska yer aldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiyede ilk kez Aska yer aldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 10:43

Türkiye'de ilk kez Aska yer aldı

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'daki Aska Hotels turist memnuniyeti ve hizmet kalitesindeki başarı hikayesiyle, dünyada 20 bin civarında otelin kullandığı müşteri yorumu ve analiz programı Trust You'ya ait internet sitesinin tanıtım yüzü oldu. Site, Türkiye'den ilk kez bir otele sayfasında yer verdi.
Otellerin müşteri yorumlarını sosyal medya üzerinden ölçmesine olanak veren Trust You programı başarı hikayesini Aska Hotels'i internet sitesinde referans göstererek anlattı. Dünyada 20 bin civarında otelin kullandığı müşteri yorum ve analiz programının internet sitesinin açılış sayfasında Aska Hotels'in hizmet kalitesi yer aldı. Otelle ait görsellerin de yer aldığı internet sayfasında, Türkiye'den ilk defa bir otelin başarısı övgüyle anlatıldı.
3 YILDIR TAKİPTE
Aska Group Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, dünyadaki 20 bin civarında üye otel arasında Aska Hotels'in başarısıyla anlatılmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. Trust You programının Türkiye'de ilk defa bir oteli tanıtım yüzü olarak kullandığına değinen Aslan, dünya genelindeki üye otellerin müşteri yorumu analizini takip eden programın 3 yıldır Aska Hotels'i takip ettiğini anlattı.
ÖRNEK GÖSTERİLİYOR
Başkan Aslan, "Trust You önemli turizm şirketlerinin üyesi olduğu bir portal. Başarı hikayelerini ilk defa bir otel örnek göstererek yayınlıyor ve bizi tercih ediyor. Türkiye'de de ilk defa bir otel Trust You internet sitesinde yer alıyor. Aska otellerinin başarısı 20 bin otelle paylaşılıyor ve örnek gösteriliyor" dedi.
MİSAFİR ELÇİLER
Aska otellerinde turistlere taahhüt ettiklerinden daha fazlasını sunmayı amaçlayan hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetine önem verdiklerini vurgulayan Ramazan Aslan, şunları söyledi:
"Turizm sektöründeki kayba rağmen müşterilerimiz kaliteli hizmete güvendikleri için otellerimize geldi. Çok sayıda turizm şirketi otellerinde doluluk oranlarında geride olmasına rağmen biz şirket olarak geçen senenin müşteri sayısına ulaştık. Tüketici artık çok bilinçli ve tatil yapacağı otel hakkında çok araştırma yapıyor. Konakladığı otelden memnun kaldıktan sonra tekrar gelmeyi tercih ediyor. Bizler misafirlerimize sahip çıkmazsak, komşu ülkelerimiz ağırlıyor. Biz misafirlerimizi elçi olarak kullandığımız sürece bunca sıkıntıya rağmen ülkemizdeki turizm başarısı devam edecektir."
Bu başarıda çalışanların katkısının unutulmaması gerektiğini kaydeden Aslan, "Başarı ekip işidir, ekip çalışmasından geçer. Biz buna inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!