TÜRKİYE'DE DE AYNISI OLMUŞTU

Güncelleme Tarihi:

TÜRKİYEDE DE AYNISI OLMUŞTU
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 09:56

Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentileri karşılayamayan Hamit Altıntop devre arasında Bundesliga ekiplerinden Darmstadt'a imza atmıştı. Tecrübeli futbolcunun sarı kırmızılılarda yaşadığı diz sakatlığının burada da tekrarladığı ve sahalardan bir süre uzak kalacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga takımlarından Darmstadt'ın teknik direktörü Torsten Frings, Hamit Altıntop'un sakatlığı nedeniyle Augsburg maçının ardından yapılan ilk antrenmana katılmadığını açıkladı. Hamit'le beraber takımın önemli hücum oyuncularından Sidney Sam'in de antrenmanda yer almadığını söyleyen Frings, "Sam'in sırtında bir problem var, Hamit'in de dizinde bir kas problemi var. Bekleyip iyi dönmeleri için umut etmeliyiz" dedi.

Devre arasında transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılarak Darmstadt'a giden Hamit, şimdiye kadar Alman ekibiyle 4 maçta forma giymişti. 34 yaşındaki futbolcu, forma giydiği ilk maçın ardından Bundesliga'da haftanın futbolcusu seçilmişti.
Sarı kırmızılılarda dizinden yaşadığı problem sürekli sorun çıkartan Hamit'in Almanya'da da aynı sıkıntıdan dolayı sakatlandığı ve tedavisinin ne kadar süreceğinin belirsizliğini koruduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'dan Darmstadt'a transfer olan Hamit Altıntop burada 4 maç forma giydikten sonra dizinden sakatlık geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!