TÜRKİYE'DE ANNEM, FRANSA'DA KIZIM HASTA

Güncelleme Tarihi:

TÜRKİYEDE ANNEM, FRANSADA KIZIM HASTA
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2016 12:07

Yaşadıkları ülkelerden tatillerini Türkiye’de geçirmek üzere yola çıkan yurtdışındaki Türkler, Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan yurda giriş yapmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

İznini Kuşadası’nda geçireceğini belirten Ahmet Saman, yolculuğu tek başıma yaptığını söyledi. Eşini önceden uçakla Türkiye’ye gönderdiğni belirten Saman, “Ben uçaktan korkuyorum, bu yüzden arabamla geldim. Bu yıl tatilimiz ramazana denk geldi. Ramazanı da Türkiye’de geçirmek mutluluk verici” diye konuştu. Saman, yolculuğun genel itibariyle güzel geçtiğini sadece Sırbistanda sıkıntı yaşadığını anlattı.

TÜRKİYEDE ANNEM, FRANSADA KIZIM HASTA

HER AN DÖNEBİLİRİM

Fransa’dan yola çıkan Ahmet Turgut ise Sakarya’ya ailesinin yanına gideceğini söyledi. Yurtdışındaki Türklerin tatil için ana vatanına geldiğini anlatan Turgut, “Tatili erken başlatma sebebim Sakarya’da yaşayan annem hasta. Öte yandan Fransa’da kızım hasta. Acil bir duruma göre geri dönebilirim. Yolculuğumuz güzel geçti. Herkese hayırlı ramazanlar, iyi tatiller diliyorum” dedi. Almanya’da yaşayan Mehmet Mirza ise vatanına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi: “Vatan kokusunu Kapıkule’de aldık. Ramazanı burada geçirmeyi düşündük kısmetse. Ailemizle birlikte ramazanı yaşayacağız.”

Haberin Devamı

TÜRKİYEDE ANNEM, FRANSADA KIZIM HASTA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!