Türkiye - Yunanistan maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye - Yunanistan maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 09:27

Türkiye - Yunanistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? EURO 2016 elemelerine direk katılma hakkı kazanan A Milliler, play off dönemini hazırlık maçlarıyla geçiriyor.

Haberin Devamı

Türkiye A Milli takımı EURO 2016'ya direk katılma hakkı kazandı. Fransa'da oynanacak maçlar için hazırlıklarını sürdüren Türkiye, salı akşamı Yunanistan Milli takımıyla karşılaşacak.

Cuma akşamı Katar'la Doha'da karşılaşan ve ilk yarısını 1-0 mağlup kapadığı mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Türkiye, EURO 2016 play - off mücadelelerinin olduğunu dönemi hazırlık karşılaşmaları yaparak geçiriyor. 

Türkiye - Yunanistan maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Salı akşamı İstanbul'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Yunanistan'ı ağırlayacak olan Milli Takımımız, bu karşılaşmada Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'den yoksun olacak.

Haberin Devamı

Tarih: 17 Kasım Salı

Stad: Fatih Terim Stadyumu

Kanal: Tv8

Saat: 20.15

Türkiye - Yunanistan maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
İKİ TAKIMIN 10.RANDEVUSU

Şu zamana kadar 9 kez karşı karşıya gelen Türkiye Yunanistan, 10. kez karşı karşıya gelecek. Bu iki ülkeyi 10. kez karşı karşıya getirecek olan maç Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmanın ne zaman oynanacağı da belli oldu. Bu kritik hazırlık maçı 17 Kasım Salı günü oynanacak. Salı günü oynanacak olan karşılaşmanın ise hakemi belli olmadı. Karşılaşmanın hakemi maç gününden bir gün önce bellirlenmesi bekleniyor. İki takım en son 17 Ekim 2007 tarihinde 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında şu an yıkılmış olan Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi ve 1-0'lik Yunanistan galibiyeti ile sonuçlandı. Yunanlar ise ülkemiz karşısında ilk ve tek galibiyetlerini de bu maç ile birlikte almış oldu.

YUNANİSTAN MİLLİ TAKIMI TÜRKİYE'DE

A Milli Futbol Takımı'nın 17 Kasım Salı günü hazırlık maçında karşılaşacağı Yunanistan Milli Takımı, İstanbul'a geldi.
Hazırlık maçında dün 1-0 yenildiği Lüksemburg'dan öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen Yunanistan Milli Takımı kafilesini, TürkiyeFutbol Federasyonu yetkilileri karşıladı.
Havalimanından kendisini bekleyen otobüsle ayrılan kafile, konaklayacağı otele hareket etti.
Teknik direktörlüğünü Michael Skibbe'nin yaptığı Yunanistan Milli Takımı'nın, akşam saatlerinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basına kapalı antrenman gerçekleştireceği öğrenildi.
Türkiye ile Yunanistan arasındaki hazırlık maçı 17 Kasım Salı günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 20.15'te başlayacak.

BAKMADAN GEÇME!