Türkiye Üniversiteler Atıcılık Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Üniversiteler Atıcılık Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 15:58

- Şampiyonanın ikinci gününde tüfek atışları yapıldı

Haberin Devamı

SAKARYA (AA) - Sakarya'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler Atıcılık Şampiyonası sürüyor.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla, Sakarya Spor Salonu'nda düzenlenen, Erzincan, Osmangazi, Pamukkale, Gümüşhane, Mardin Artuklu, Celal Bayar, Giresun, Sabancı, Süleyman Demirel, Zirve ve Dicle Üniversitelerinden çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde, tüfek atışları yapıldı.

Atışlar sonucunda erkekler bireysel kategoride Zirve Üniversitesinden Mehmet Abiş birinci oldu. Dicle Üniversitesinden Mehmet Gezer ikinci, Pamukkale Üniversitesinden Nazmi Burak Yılmaz da üçüncü sırayı aldı.

Takım kategorisinde Dicle Üniversitesi ekibi Yılmaz Akgün, Mehmet Gezer ve Uğur Kılıç birinci, Osmangazi Üniversitesi takımı İsmail Can Mudu, Salih İyibaşlar ve Emre Bağcı ikinci, Mardin Artuklu Üniversitesinden Ahmet Gündüz, Abdullah Çiftçi ve Halit Doğmuş da üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Kadınlar bireyselde, Celal Bayar Üniversitesinden Nagihan Akar birinci, Pamukkale Üniversitesinden Cansın Gürlek ikinci, Gümüşhane Üniversitesinden de Melike Kübra Arduç üçüncü sırada yer aldı.

Takımlarda ise Gümüşhane Üniversitesi ekibi Dilan Ataş, Gülcan Şinik ve Melike Kübra Arduç birinci, Erzincan Üniversitesi takımı Canan Savaşçı, Meryem Köksal ve Sena Nurefşan Polat ikinci, Osmangazi Üniversitesi ekibi Büşra Özirkin, Gamze Uğur ve Merve Su Yıldız da üçüncülük elde etti.

Düzenlenen törende dereceye giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Şampiyona, yarın yapılacak tabanca atışlarının ardından sona erecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!