Türkiye teröre karşı tek vücut

Güncelleme Tarihi:

Türkiye teröre karşı tek vücut
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 14:15

- Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği, Ankara'daki saldırıyı kınadı

Haberin Devamı

MALATYA (AA) - Memur-Sen Malatya İl Temsilciği, Ankara'daki saldırıyı kınadı.

Memur -Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, sendikada yaptığı açıklamada, önceki gün Ankara Kızılay'da yapılan terör saldırısını şiddetle ve nefretle kınayarak, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetledi.

Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara şifa dileyen Yıldırım, "Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsiz hainlerdir. Bu vicdan yoksulu katiller, eylemleriyle doğrudan insanı, insan onurunu ve insanlığı hedef alıyor. Bu cani saldırı Türkiye'nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır" diye konuştu.

Yıldırım, milli birliği bozmaya çalışanlarca saldırının düzenlendiğini ifade ederek, teröristlerin bölgesel sorunlara sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırı yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

Memur-Sen ailesi olarak Türkiye'nin bütünlüğüne sahip çıkarak, milletin iradesinin yanında olacaklarını vurgulayan Yıldırım, Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sunmaya, milletin huzur, refah ve barış içerisinde yaşamasında sorumluluk almaya devam edeceklerini kaydetti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!