Türkiye tatilini meydanlarda geçiriyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye tatilini meydanlarda geçiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 12:30

Türkiye’de neredeyse bütün şehirlerde devam eden demokrasi nöbetlerine, yurt dışından tatil için memleketlerine giden Avrupalı Türkler de katılıyor.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Hamburg kentinden eşi ve çocuklarıyla birlikte memleketi Kayseri’ye giden Tarkan Demir, “Bu iznimde vatanımı ve milletimi savunmak için meydanlara indim. Allah’ın izniyle ülkemizi kimse yıkamayacak, bölemeyecek ve parçalayamayacak. Gerekirse iznimin tamamını meydanlarda, ülkem için geçireceğim. Ülkemi yılmadan, usanmadan savunmaya devam edeceğim” dedi.

DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM
Tarkan Demir’in 10 yaşındaki kızı Büşra Demir de Türkiye’yi çok sevdiğini ve yaşananları duyunca çok üzüldüğünü söyledi. Meydanlardaki demokrasi nöbetine katılmak için can attığını ve Türkiye’ye gittikleri günden itibaren meydanlarda olduklarını anlatan Büşra Demir, “Gerekirse tatil yapmayacağız, denize gitmeyeceğiz ama demokrasi nöbetinden vazgeçmeyeceğiz. Ülkemizin kıymetini gurbet ellerde daha iyi anlıyoruz. Türkiye’ye sevinç, heyecan ve büyük bir mutlulukla geliyoruz. Bu cennet vatanımızı kimsenin bölmesine müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!