Türkiye tarihine farklı bir bakış

Güncelleme Tarihi:

Türkiye tarihine farklı bir bakış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 13:56

Pınar Ayhan’ın Gençlik Haftası’na özel müzikli anlatımı Orada Duruverseydi Zaman, 15 Mayıs Pazartesi günü MEB Şura Salonu’nda sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sevda - Cenap And Müzik Vakfı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında müzik öğrencileri yararına düzenlenen Pınar Ayhan’ın müzikli anlatımı Orada Duruverseydi Zaman, 15 Mayıs Pazartesi günü MEB Şura Salonu’nda sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Pınar Ayhan’ın Gençlik Haftası’na özel müzikli anlatımı Orada Duruverseydi Zaman’da, Türkiye tarihi farklı bir biçimde anlatılıyor. Gösteride “Ah keşke zamanı durdurabilmek mümkün olsaydı” ya da “Zaman dursaydı da olmasaydı bunlar” dedirten öyküler yer alıyor.

Türkiye tarihine farklı bir bakış

Eserde Çanakkale Savaşı farklı yönleriyle ele alınıyor, İsmail Hakkı Tonguç, Aşk Veysel, Yaşar Kemal, Mualla Eyüpoğlu ile Türkiye’nin eğitim ve sanat yaşamına yön veren pek çok isme yer veriliyor. Pınar Ayhan’a çelloda Aslı Gültekin, neyde Bilgin Canaz, perküsyonda Erdinç Aktuğ, piyanoda Evren Kalaycıoğlu ve bağlama, ud ile buzukide Murat Işık eşlik ediyor.

BAKMADAN GEÇME!