Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonu'da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonuda yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2017 19:00

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonu'da yapıldı

Haberin Devamı

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) - TÜRKİYE Süper Enduro Şampiyonası'nın 3'ncü ayak yarışları, Kastamonu'nun Azdavay İlçesi'ndeki Suğla Yaylası'nda yapıldı.
Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 3'üncü ayak etabı, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi desteğinde Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali kapsamında yayladaki ekstrem parkurunda dün başlayan şampiyonaya ülke genelinden birçok sporcu katıldı. Dün sıralama yarışı yapılan şampiyonada final yarışları ise bugün gerçekleştirildi. Sporcular, ekstrem parkurda hem engel, hem de rakipleriyle mücadele etti.
Final yarışları sonunda dereceye giren sporculara Azdavay Belediyesi tarafından para ödülü verildi. Büyük heyecana sahne olan final yarışlarını Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Ak Parti Milletvelilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir de takip etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!