Türkiye Süper Enduro Şampiyonası başladı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 14:40

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası başladı

Haberin Devamı

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- TÜRKİYE Süper Enduro Şampiyonası Afyonkarahisar'da başladı.
Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın ilk ayağının startı Anırpark önünde verildi. 63 sporcunun 5 kategoride yarışacağı şampiyona Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ndeki özel parkurda yapılacak.
Şampiyonada bugün antrenman ve sıralama turu yapılacak. Yarışçılara startı Türk bayrakları ile Vali Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri verdi. Sporcuların kalkışlarında yaptıkları gösteri izleyicilerin beğenisini topladı.
Startın ardından açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Teknik Asbaşkanı Ogün Baysan, "Resmi kayıtlara göre 63 yarışçımız yarın yarışa iştirak edecekler. 4 kategoride yapılacak, gençler var, veteran var iki tane de hızlı grubumuz var. Birinci ayağı Afyonkarahisar'a aldık, sporcularımız da burayı çok seviyor. Afyonkarahisar'ı biz de çok seviyoruz. Burada oluşturduğumuz spor merkezi günden güne daha aktif hale geldi. İkinci ayağı da Bergama'da yapacağız ama burada katılım gayet iyi, gayet yüksek. Özellikle sporcularımız burayı seviyor. Formatta herhangi bir değişiklik yapmadık. Toplam 5 ayak olacak önümüzdeki sene belki 6 ayağa çıkaracağız. Çünkü süper enduro, endurodan sonra Türkiye'ye mal olmuş bir branş" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!