Türkiye şampiyonu, okul müdürü tarafından ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Türkiye şampiyonu, okul müdürü tarafından ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 14:13

Türkiye şampiyonu, okul müdürü tarafından ödüllendirildi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi 11’nci sınıf öğrencisi olan ve Türkiye Bilek güreşi şampiyonasında şampiyon olan Ecem Tiren, okul müdürü Halil İbrahim Toklu tarafından ödüllendirildi.

Antalya Belek‘te yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda, Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Ecem Tiren, tüm rakiplerini yenerek sol kolda Türkiye Şampiyonu oldu. Tiren’ in bu başarısı üzerine Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Halil İbrahim Toklu, düzenlenen törende şampiyon sporcuyu ödüllendirdi.

Okul Müdürü Toklu; “Öğrencimiz Ecem’in Türkiye şampiyonu olmasından büyük gurur duyduk. Bu başarısından dolayı öğrencimi kutluyorum. Kendisinin Avrupa’da da başarılı olacağına inanıyorum. Derslerinde de başarılı olan öğrencimizin bu tür sporda da başarı göstermesi bizleri gururlandırdı. Kendisine sonuna kadar destek olacağız'” dedi.

Türkiye şampiyonu Tiren şunları söyledi.

'Yaptığım çalışmanın meyvelerini aldım. Dört yıldan beri bu sporu yapıyorum. Bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen okul müdürüm Halil İbrahim Toklu’ya, Müdür Yardımcısı Cem Aktan, Mustafa Uludağ ve İsmail Yener’e teşekkür ediyorum.”

Türkiye şampiyonu Ecem Tiren, bir ay sonra yapılacak olan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!