Türkiye sahillerine özel şarkılar…

Güncelleme Tarihi:

Türkiye sahillerine özel şarkılar…
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2017 11:58

Bu yaz her zamankinden sıcak. Güneşin dayanılmaz sıcağında vakit buldukça herkes kendini sahillere atıyor. Sahillerin en büyük keyfi de ya takıp kulaklığı ortamın atmosferine dalmak ya da bol bol dans etmek olsa gerek.

Haberin Devamı

Spotify, bu yaz Çeşme plajlarından, Antalya’nın sapsarı kumsallarına, Bodrum’un lacivert sularından, serin Çanakkale kıyılarına kadar herkesi müziğin eşsiz ritmi ile buluşturuyor. Müzikseverler “Sahil Şarkıları” başlıklı çalma listesi ile Türkiye sahillerinde müziğin tadını çıkarıyor.

Sahil Şarkıları çalma listesinde Ajda Pekkan’dan Nilüfer’e, Sıla’dan Sezen Aksu’ya kadar Türk pop müziğine damga vuran isimlerin şarkılarının yanı sıra, her sene sahilleri neşelendiren Tarkan, Sertab Erener ve Kenan Doğulu da var. İster Bülent Ortaçgil, Doğan Canku ya da Yeni Türkü ile kendinize dingin bir müzik ziyafeti sunun ister Duman, Teoman ya da Athena ile daha coşkulu bir sahil keyfi yaşayın. Mabel Matiz, Kalben ya da Adamlar ile yepyeni keşifler yapmanız da mümkün. Sahil Şarkıları çalma listesinde nasıl bir yaz isterseniz o müziği yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!