Türkiye’nin “Ünlü Anneler”i Piazzalarda

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin “Ünlü Anneler”i Piazzalarda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 14:47

KAHRAMANMARAŞ VE ŞANLIURFA’DA ŞEHRİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELEN PİAZZA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZLERİ, BU YIL ANNELER GÜNÜ’NDE, TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ ANNELERİNİ MİSAFİR EDİYOR.

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da şehrin cazibe merkezi haline gelen Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, bu yıl Anneler Günü’nde, Türkiye’nin ünlü annelerini misafir ediyor.
Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da bulunan şubeleriyle şehrin alışveriş ve yaşam merkezi olan Piazzalarda, Türkiye’nin ünlü anneleri sevenleriyle buluşuyor. İclal Aydın, Perihan Savaş ve Oya Aydoğan’ın katılacağı Anneler Günü söyleşilerinde ‘annelik’ konuşulacak.
KAHRAMANMARAŞ’TA İCLAL AYDIN
Özellikle TV programlarıyla kadın hayranlarının severek takip ettiği oyuncu, yazar ve sunucu İclal Aydın, Anneler Günü’nde Kahramanmaraş Piazza’da düzenlenen söyleşi etkinliğinin konuğu olacak. 9 Mayıs Cumartesi günü saat 15:30’da gerçekleşecek söyleşi kapsamında, televizyonda birçok kez anne rolüyle gördüğümüz Aydın, Kahramanmaraşlı anneler ile anneliği konuşacak. Annelik duygusundan anneliğin zaman zaman en zorlu anlarına kadar birçok konuya değinecek olan ünlü isim, izleyenlerin sorularını da yanıtlayacak.
ŞANLIURFA’DA PERİHAN SAVAŞ - OYA AYDOĞAN İKİLİSİ
Türk sinemasına bir dönem damga vuran Perihan Savaş ve Oya Aydoğan, bu kez gerçek hayatlarındaki rolleriyle sevenleriyle buluşuyor. İki ünlü isim Şanlıurfa Piazza’da 9 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’da Urfalı annelerin soruları eşliğinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirecekler. Anneler Günü’nde kariyerli anne olmak, tek ebeveyn olmak gibi konulara da değinecek olan ünlü oyuncular, Şanlıurfa’daki Anneler Günü kutlamalarına ayrı bir değer katacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!