GeriSeyahat Türkiye’nin ilk yat festivali başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Türkiye’nin ilk yat festivali başlıyor

Türkiye’nin ilk yat festivali başlıyor

Türkiye’nin ilk yat festivali Turkcell Platinum Hisarönü Yat Festivali bu yıl 4-6 Eylül tarihlerinde Martı Marina & Yacht Club’da düzenleniyor.

Hisarönü Yat Festivali, Orhaniye’de deniz tutkunları ve sektörü bir araya getiriyor. Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek festivale, “Mavi Bayrak” ödüllü Martı Marina & Yacht Club ev sahipliği yapıyor. 4-6 Eylül tarihlerinde, çok sayıda teknenin rotayı Marmaris’e çevirmesi ve bu yıl karadan da geniş bir katılım olması bekleniyor.

Türkiye’nin ilk yat festivali başlıyor


Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Turkcell Platinum ile 10 yıldır müşterilerimizin hayatlarına hız, konfor ve keyif katan çözümler sunuyoruz. Yoğun iletişim ihtiyacı olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve onların hayatına daha fazla konfor katmak üzere geliştirdiğimiz Turkcell Platinum’u müşterilerimizin değişen ihtiyaçları doğrultusunda sürekli yeniliyoruz. Hem iş hem sosyal hayatı yoğun olan müşterilerimize karada ve denizde nerede olurlarsa olsunlar, kapılarına kadar hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yılda Türkiye’de ilk olan Hisarönü Yat Festivali’ne verdiğimiz destekle Türkiye’de son yıllarda gelişmekte olan yatçılığı daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Türkiye’nin ilk yat festivali başlıyor


Birbirinden güzel yelkenliler, motoryatlar, yarış tekneleri, klasik guletler bu özel organizasyon için yazın en güzel mevsiminde Hisarönü Körfezi’nde buluşacak. Deniz tutkunları ve meraklıları için çok çeşitli aktivitelerin planlandığı festival, bireysel katılımcıların yanı sıra kurumsal olarak adını duyurmak isteyen yelkencilere ve şirketlere de açık olacak. Şirketler, meslek örgütleri ve üniversiteler de dâhil denize gönül vermiş yerli ve yabancı tüm denizseverler festivale davetli. 4-6 Eylül’de düzenlenecek festivale, tekne, bireysel ve tanıtım amaçlı katılım için başvurular internet sitesinden bilgi alınarak yapılabilir.

False