“Türkiye Nereye Gidiyor?” Konferansı

Güncelleme Tarihi:

“Türkiye Nereye Gidiyor” Konferansı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 10:15

Çukurova Belediyesi’nin “Her Ayın 19’unda Saat 19.00’da” adıyla geçen yıl düzenlediği konferanslar dizisi gazeteciler Ümit Zileli ve Mehmet Faraç’ın katılımıyla bu ay başlıyor.
Yaz dolayısıyla ara verilen “Her Ayın 19’unda Saat 19.00’da” etkinliği sonbaharla birlikte yeniden başlıyor. Bu sezonun ilk etkinliği 19 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 19.00’da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Konferansa Aydınlık gazetesi yazarları Mehmet Faraç ve Ümit Zileli konuşmacı olarak katılacaklar. Yaşanan son Ankara katliamının da irdeleneceği toplantıda, konuşmacılara her türlü soru yöneltilebilecek.
Göreve geldiği günden itibaren onlarca yazar, gazeteci, hukukçu ve siyasetçiyi ağırladıklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Atatürk’ün Samsun’a çıktığı gün olduğu için ‘Her Ayın 19’u’ deyip bir dizi konferans ve panel gerçekleştirdik. Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’ı hatırlattığı için ‘Her Ayın 10’unda Ata’nın Huzurunda’ diyerek çocuklarımızı Anıtkabir’e götürüyoruz. "Türkiye’de neler olup bittiğini merak eden herkesi 19’unda bekliyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!