Türkiye 'Markalar Milli Takımı'nı seçti!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Markalar Milli Takımını seçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2015 17:39

DORinsight’ın Marketing Türkiye için gerçekleştirdiği “Türkiye’nin Küresel Marka Adayları Araştırması”na göre Türk halkının global marka adayları listesinde Türk Hava Yolları açık ara farkla zirvede yer alıyor.

Haberin Devamı

DORinsight’ın Marketing Türkiye için gerçekleştirdiği ve “Türkiye’nin Markalar Milli Takımı”nı belirleyen “Türkiye’nin Küresel Marka Adayları Araştırması” sonuçlandı. Araştırmaya göre Türk halkının global marka adayları listesinde Türk Hava Yolları açık ara farkla zirvede yer alıyor. Türkiye’den güçlü bir global marka çıkaracağına inanç ise tam!

TÜRKİYE'NİN MARKALAR MİLLİ TAKIMI İLK 11'İNDE KİMLER VAR?

Marketing Türkiye’nin sıkı takipçileri hatırla­yacaktır: geçtiğimiz yılın Haziran sayısında “Türkiye’nin bir ‘Markalar Milli Takımı’ olsa ilk 11’i hangi markalardan oluşurdu?” soru­sunun yanıtlarını aramış ve DORinsight’ın gerçekleştirdiği “Türkiye’nin Küresel Marka Adayları Araş­tırması”yla halkın “ideal 11’ini” ortaya koymuştuk. DORin­sight bu yıl da aynı araştırmayı bizim için yeniden gerçek­leştirdi. Türk halkının küresel marka adayı olarak gördüğü Türk markalarını ortaya koyan araştırma oldukça çarpıcı ve­riler sunuyor. Zira geçen yıl ilk 11’e giremeyen kimi markalar 2015 takımında forma şansı bulurken kimileri ise kadronun dışında buldu kendini. İste Türk halkının Türkiye’yi global alanda temsil etmesini istediği ilk 11 marka:

Haberin Devamı

Türkiye Markalar Milli Takımını seçti


Türkiye Markalar Milli Takımını seçti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!