Türkiye Kupası'nda 3. tur eşleşmeleri

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kupasında 3. tur eşleşmeleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2004 12:47

Türkiye Kupası 3. kademe maçlarının kuraları İstanbul'da çekildi. 23 Ocak Pazar günü yapılacak 3. kademe maçlarında F.Bahçe ile A.Gücü, G.Saray ile Bursaspor ve Beşiktaş ile de Konyaspor eşleşti.

Haberin Devamı

Grand Cevahir Otel'de düzenlenen kura çekimine, 2. kademede tur atlayan 16 takımın temsilcileri ve federasyon yetkilileri katıldı. Kupanın  son şampiyonu  Trabzonspor, Malatyaspor'la, lider F.Bahçe de Ankaragücü ile eşleşti.

Eşleşmeleri şöyle:
  Galatasaray-Bursaspor
    Beşiktaş-Konyaspor
    Trabzonspor-Malatyaspor
    Kayseri Erciyesspor-Denizlispor
    Diyarbakırspor-Çaykur Rizespor
    Fenerbahçe-Ankaragücü
    Samsunspor-Gaziantepspor
    Mardinspor-Kayserispor
 
Maçlar tek maçlı eleminasyon sistemine göre yapılacak. 

KIRAN: HER YERDE OYNARIZ

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, Türkiye Kupası 3. kademesinde eşleştikleri Bursaspor ile Anadolu'nun her yerinde maç yapabileceklerini söyledi. Fenerbahçe derbisi sonrası saha kapatma cezası alan Sarı-kırmızılıların, Bursaspor maçını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak 100. Yıl logosunun tanıtımının yapıldığı Sportif A.Ş. binasında konuşan Turgay Kıran, bunun kendileri için sorun oluşturmayacağını kaydetti.

Galatasaraylıların Türkiye'nin her yerinde olduğuna dikkat çeken Kıran, “Hedefimizde yolumuza sonuna kadar devam edeceğiz. Belki sahamız kapandığı için Ali Sami Yen'de oynayamayacağız, ama Galatasaraylılar her yerde olduğu için biz de bu maçı İzmir'den Diyarbakır'a kadar her yerde oynayabiliriz. Oturup kararımızı vereceğiz. Anadolu'nun her köşesinde oynamaktan keyif duyarız” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!