Türkiye Körler Vakfı’ndan Saldırı Kınaması

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Körler Vakfı’ndan Saldırı Kınaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2015 17:19

TÜRKİYE KÖRLER VAKFI'NDAN SALDIRI KINAMASI

Türkiye Körler Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Ali İlhan, Ankara’daki patlama ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.
İlhan mesajında Cumhuriyet dönemi boyunca yaşanmış en kanlı, en vahşi terör saldırısının 10 Ekim günü yaşandığını belirterek “Onlar birer Barış Elçileriydi ama çığlıkları susmadı, susturulamadı. Oysa onlar Türkiye’nin dört bir yanından tüm farklılıkları, tüm renkleri ile birbirlerini kucakladılar. Amaçları” Savaşa hayır, barış hemen şimdi” demek için gelen barış elçileriydi” ifadelerine yer verdi.
İlhan’ın mesajı şöyle; “Bu alçakça ve namertçe yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Çığlıkları susmayacak, barışa giden yol asla kapatılmayacaktır. Ama olmadı söyletmediler. Barış için birleşen elleri, hoşgörü için buluşan kalpleri ayırdılar. Bu kalleş, hain tarifi kelimelerle anlatılamayacak saldırı karşısında derin bir üzüntü içerisindeyim. Ancak; Bu hain katliamı yaşatanları tarih asla unutmayacak ve biz de unutmayacağız elbette bu toplum, bu ülke, teröre, kötülüğe, ayrımcılığa, zalimin zulmüne,asla yenilmedi, yenilmeyecektir de. Türkiye bu zor günleri elbette atlatacaktır. Büyük bir acı içerisindeyim ancak; umut her zaman vardır.
Gün birbirimize dayanışmanın günüdür, hoşgörünün, tevekkülün, sevgini, şefkatin, merhametin her türlü ayrımcılığa inat birbirimize sarılmanın günüdür. Acı içinde, keder içinde, utanç içinde yastığa başımızı koyuyoruz ancak; Dik duralım ve sabırlı olalım bu karanlık günlerden el ele çıkacağız ve o adil, o özgür, o aydınlık günlere uyanacağız elbette. Sevgiden, iyilikten, özgürlükten, aydınlıktan yana kalalım Malatyalı hemşehrilerimin de öldüğü, hain saldırıda hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!