Türkiye Kadın A Milli Hentbol Takımı Rize’de

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Kadın A Milli Hentbol Takımı Rize’de
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2016 17:49

Türkiye Kadın A Milli Hentbol Takımı Rize’de

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR / RİZE, (DHA) - 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6’ncı Grup'ta yarın akşam Rize Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda Danimarka ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı Rize’ye geldi.
Türkiye Kadın A Milli Hentbol Takım antrenörü Hikmet Vurgun, takım kaptanı Yeliz Yılmaz ve oyuncular Betül Yılmaz ve Ceren Akgün, daha sonra Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Antrenör Hikmet Vurgun, Rize’de tarih yazmak istediklerini, grubun en güçlü rakiplerinden Danimarka’yı yenmek istediklerini söyledi, "Bu müsabakada galip gelirsek gruptaki başarılı 3’üncü takım olarak şampiyonaya gitmeye hak kazanacağız. Bu bizim için bir ilk olacak. Bu nedenle bu maç bizim ve ülkemiz için büyük önem taşıyor. Rakibimiz her ne kadar güçlü olsa da bu müsabakada avantajlı olduğumuz yönler var. Hentbol kolektif bir oyundur. En önemli parçası ise seyircidir. Bu maçı kazanıp Rize’de tarih yazabilmek için tüm sporseverleri maçı izleyerek bizleri desteklemeye davet ediyoruz" dedi.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ise, müsabakanın biletsiz ve ücretsiz olduğunu belirterek tüm sporseverleri maçı izlemeye davet etti. Türkiye Kadın A Milli Hentbol Takım antrenörü Hikmet Vurgun ile oyuncular Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’e üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!