Milli Takım için ihtimaller çoğaldı.. Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım için ihtimaller çoğaldı.. Türkiye gruptan nasıl çıkar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 14:01

EURO 2016'da Milli Takım için eleştiriler sürerken, bir yandan da gruptan çıkma ihtimali merakla takip ediliyor. Türkiye'nin en iyi üçüncü olabilmesi için bazı maçların sonuçları lehimize gelişmek zorunda. Tabi ki bu ihtimallerden önce Çek Cumhuriyeti maçını öncelikle kazanmak ardından farklı skor gerekiyor mu bunun hesaplaması yapılacak. Peki Türkiye gruptan nasıl çıkar? İşte o merak edilen senaryolar

Haberin Devamı

EURO 2016'da Türkiye'nin arka arkaya aldığı iki mağlubiyet gözleri son maça çevirdi.Türkiye gruptan nasıl çıkar sorusu şimdiden merakla cevabını arıyor. Türkiye öncelikle Çek Cumhuriyeti maçını kazanmak zorunda. Eğer son karşılaşmada 3 puan gelirse, Türkiye gruptan nasıl çıkar sorusunun bir çok senaryo ile cevabı aranacak. Peki Türkiye gruptan nasıl çıkar işte o ihitimaller

Romanya – Arnavutluk berabere kalırsa….

Arnavutluk’un Romanya’yı 1-0 mağlup etmesinin ardından millilerimiz için bu grupla alakalı hesaplar değişti. Türkiye için en iyi sonucun beraberlik olduğu mücadeleyi Arnavutluk’un kazanmasıyla millilerimiz, eğer Çek Cumhuriyeti’ni 2 farklı mağlup ederse en iyi üçüncülük yarışında Arnavutluk’un üstüne çıkacak.

Galler yenilmez, İngiltere kazanırsa…

Haberin Devamı

B Grubunda ise son sıradaki Rusya ve üçüncü sıradaki Slovakya rakibimiz olarak görülüyor. 1 Puanlı Rusya son maçında Galler’e yenilmesi veya sahadan beraberlikle ayrılması durumunda en iyi üçüncülük şansını kaybedecek. 3 puanlı ve 0 averajlı Slovakya ise İngiltere’ye yenilirse milli takımımız, en iyi üçüncülük yolunda bu gruptaki rakibini de saf dışı bırakabilecek.

Almanya farklı kazanırsa…

C Grubunda Ukrayna’nın elenmesi kesinleştikten sonra, buradaki rakibimiz Kuzey İrlanda olarak görülüyor. Son maçta Almanya ile karşılaşacak olan ve +1 averajı bulunan Kuzey İrlanda’nın panzerler karşısında alacağı olası farklı mağlubiyet umutlarımızı arttıracak.

İtalya ve Belçika kaybetmez ise…

E Grubunda, İtalya bir üst tura çıkmayı garantiledi. Grupta 1’er puanı bulunan İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti son maçlarından grubun favorileri İtalya ve Belçika ile karşılaşacak. İtalya, İrlanda Cumhuriyeti’ne Belçika ise İsveç’e kaybetmez ise Türkiye, bu takımları geride bırakma şansına sahip olacak.

Portekiz kaybeder veya İzlanda berabere kalırsa…

F Grubunda ise son maçlarda alınacak sürpriz bir sonuç, milli takımımızın son 16’ya kalmasını sağlayabilir. Grubun favorisi olmasına rağmen ilk iki maçında iki beraberlik alan Portekiz, Macaristan’a kaybederse millilerin Çek Cumhuriyeti karşısında alacağı bir galibiyet üst tur için büyük fırsat olacak. Portekiz’in kazanması durumunda ise İzlanda – Avusturya maçından çıkacak bir beraberliği bekleyeceğiz. Ancak bu durumda 0 averajı olacak İzlanda’yı geride bırakmamız zor gözüküyor. Bu yüzden Avusturya’nın İzlanda karşısında 1 farklı galibiyeti de işimize yarayabilir.

BAKMADAN GEÇME!