Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Çetin:

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Çetin:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2015 13:57

-"Türkiye'yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz"

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, "Türkiye'yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcıyoruz" dedi.

Çetin, Edirne Belediyesi ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Görme Engeliler Bayan Judo Milli Takımı'nın Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün misafiri olarak çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Türkiye'yi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için çaba harcadıklarını belirten Çetin, şunları ifade etti:

"Sporcularımız geçtiğimiz yıl Eylül ayında ABD'nin Colorado eyaletinde gerçekleştirilen Dünya Görme Engelliler Judo Şampiyonası'nda ter döktü. Milli Judocu Güler Demircan hakem kararıyla rakibini yenmesine rağmen, ilk düşenin kendisi olduğunu söyleyerek sonuca itiraz etti. Sporcumuz altın madalyayı kaybetti. Bu davranışından dolayı Dünya Görme Engelliler Federasyonu ve Milli Olimpiyat Komitesi sporcumuzu Gençler Fair Play Ödülü'ne layık gördü. Edirne Belediyesine de milli judocumuza sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz."

Haberin Devamı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise belediye olarak milli sporcuya psikolojik danışmanlık hizmeti desteği olmak üzere çeşitli katkılarının olduğunu söyledi

Başarılı sporcuları her zaman desteklediklerini belirten Gürkan, "Onların başarıları bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Kendilerine desteklerimiz her zaman devam edecektir. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyarette, Bayan Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Şengül Demiral, Milli Takım Antrenörü Jülal Önder, Milli Judocu Güler Demircan, Dış İlişkiler Koordinatörü Eren Yıldırım, Antrenör Anıl Özcan ve Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi Görevlisi Psikolojik Danışman Esra Selvi de hazır bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!