'Türkiye Bayrağı'

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Bayrağı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2013 15:36

Anadolu Ajansı (AA), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün çifte bombalı saldırıda 51 vatandaşın yaşamını yitirdiği Reyhanlı'yı ziyaretinin haber ve fotoğraflarını geçti. Cumhurbaşkanı Gül, Reyhanlı'da ilk olarak Kaymakamlık binasına gitti. Gül'ün ziyareti sırasında Kaymakamlık binasının yanında bulunan ve Suriyeliler'in de oturduğu apartmana Türk Bayrağı asıldı. AA bu kareyi abonelerine servis etti. Ajansın fotoğraf bilgilerinde ise 'Türkiye Bayrağı' ibaresi kullanması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çifte bombalı saldırı ile kana bulanan Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ni ziyaret etti. Gül'ün ilk durağı Kaymakamlık oldu. Gül'ün ziyareti sırasında Kaymakamlık binasının yanındaki Suriyeliler'in de oturduğu apartmana dev bir Türk Bayrağı asıldı. Anadolu Ajansı da bu fotoğrafı servis etti. Ancak resim bilgisinde 'TÜRKİYE BAYRAĞI' ifadesini kullandı.

AA'DAN AÇIKLAMA

Anadolu Ajansı yetkilileri haberdeki Türk bayrağı ifadesinin sehven Türkiye bayrağı yazıldığını kendilerininde bu düzeltmeyi tüm abonelerine geçeceğini duyurdu.

İşte AA'nın fotoğraf ile birlikte abonelerine geçtiği bilgi:

Türkiye Bayrağı
Türkiye Bayrağı
AA'nın geçtiği ilk bilgi.AA'nın düzeltme metni.

 

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!